x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oprah,ultimul sezon"euforic"

Oprah,ultimul sezon"euforic"

de Adriana Vaduva    |    12 Noi 2010   •   00:00
Oprah,ultimul sezon"euforic"

După aproape 25 de ani de talk-show, Oprah a simţit că a venit timpul să se oprească. Starul televiziunii americanie şi-a anunţat deja ultimul sezon al emisiunii - Oprah Winfrey Show.

Ajuns la cel de-al 25-lea sezon, talk-show-ul este de cinci ani şi în România, la Euforia TV. "Iubesc această emisiune. Emisiunea asta este viaţa mea. Şi îmi place destul de mult, încât să ştiu când va fi venit vremea să-mi iau rămas bun", spunea Oprah. Iar acest moment a venit. "25 de ani mi se par suficienţi şi fizic şi sufleteşte. Este un număr perfect. Este momentul potrivit. Sper că veţi fi alături de mine", a adăugat vedeta tv.

PROPRIUL CANAL
Cariera în televiziune a celebrei Oprah nu se opreşte, însă, pentru că una dintre cele mai influente personalităţi de la Hollywood îşi va lansa propria sa reţea de cablu, OWN: The Oprah Winfrey Network, o reţea de cablu care va emite 24 din 24 şi care va reflecta viziunea, valorile şi, bineînţeles, interesele ei. Data lansării OWN, un joint venture cu Discovery Communications, este stabilită pentru începutul anului 2011.

PREMII
Lansat la nivel naţional în 1986, show-ul "Oprah Winfrey" este vizionat de circa 42 de milioane de oameni în fiecare săptămână în SUA. Oprah şi emisiunea sa au primit 48 de Premii Emmy pentru emisiuni daytime, inclusiv Premiul pentru întreaga Carieră, în anul 1998. "Oprah" a rămas pe primul loc între talk-show-uri timp de 23 de ani la rând, câştigând tot ce se putea, de la debutul ei în 1986. Emisiunea este produsă în Chicago, de Harpo Productions, şi este preluată de 215 staţii din reţeaua de distribuţie CBS şi de 145 de ţări prin CBS Studios International.

×
Subiecte în articol: vedete