x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ora în modă.

Ora în modă.

de Ema-Augusta Banu    |    16 Iun 2011   •   21:00
Ora în modă.

Pentru o femeie dinamica, puternica, independenta si mereu in pas cu moda, compania de bijuterii si ceasuri Oxette a prezentat recent, in cadrul unui eveniment derulat in in­cin­ta Co­cor Store, noua colectie de pri­ma­vara-vara 2011: OASIS. Inspirata din ima­ginile etnice, detaliile re­ligioase, de­senul cu henna, graffiti si cul­tura pop, colectia este dominata de bijuteriile din argint 925 – in com­bi­natie cu argintul in baie de aur cu finisaje mate si pietre naturale semipretioase. Extra­va­gantele continua...

Ceasul sezonului 2011 depaseste statutul unui accesoriu cu stil si de­vine o bijuterie in sine. Accentul ca­de pe ceasurile unisex, care au cu­reaua din silicon colorat in nuante puternice de fucsia, galben, mov sau corai. Reintra in forta ceasurile pe curele de piele si silicon, mai ales datorita usu­rintei cu care pot fi schimbate cu­re­lele, compunand de fiecare data un alt ceas usor de asortat.

LANSARE. Mai mult, doamnele, domni­soa­rele, domnii si domnisorii care vor achi­zi­tiona cardul de membru al Clu­bului Oxette (recent lansat) se bucura de un discount special la orice achizitie, au acces la noile colectii unicat din ma­gazine si primesc invitatii la pre­zen­tarile de moda.

×
Subiecte în articol: fun