x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oscarul românesc, în direct la TVR 1

Oscarul românesc, în direct la TVR 1

de Oana-Maria Baltoc    |    26 Mar 2010   •   00:00
Oscarul românesc, în direct la TVR 1

Actorul Mihai Călin va fi gazda celei de-a patra ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisă în direct de TVR 1 de la Palatul Parlamentului, Sala Unirii, luni, 29 martie, începând cu ora 21:10.



În premieră, Gala va putea fi urmărită şi de ascultătorii de radio, în direct la Radio România Cultural. Mihai Călin este al doilea actor în istoria de patru ediţii a Galei Premiilor Gopo, după Marius Florea Vizante (2008). În 2009, Gala a fost prezentată de actriţa Maria Dinulescu, iar în 2007, de realizatorul de televiziune Cătălin Ştefănescu.

Pentru ca pasionaţii fenomenului cinematografic să nu piardă nimic din strălucirea celei mai mari ediţii de până acum a Premiilor Gopo, Gala va fi transmisă integral online, începând cu sosirea protagoniştilor români şi străini ai evenimentului pe covorul roşu direct din noile Dacia Duster, începând cu ora 19:30 şi până după decernarea ultimului trofeu, în jurul orei 22:40. Transmisiunea-maraton va putea fi vizionată pe site-ul oficial al Galei Premiilor Gopo - www.premiilegopo.ro, precum şi pe site-ul co-producătorilor: www.tvr.ro.

Fragmente din Gală vor fi afişate pe ecranele Cocor Media
Channel, care vor prelua live, pe tot parcursul serii, momente importante care vor ajunge în faţa bucureştenilor aflaţi pe una dintre arterele principale ale Capitalei.

Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo - Premiile Industriei de Film din România - este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications şi al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC).

×
Subiecte în articol: magazin