x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ottmar Hitzfeld a preluat naţionala Elveţiei

Ottmar Hitzfeld a preluat naţionala Elveţiei

de Ovidiu Ciutescu    |    20 Feb 2008   •   00:00
Ottmar Hitzfeld a preluat naţionala Elveţiei

11:38 • Actualul antrenor al echipei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, va prelua naţionala Elveţiei din data de 1 iulie 2008 şi va avea un contract pe doi ani, cu obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2010, informează AFP.

Actualul antrenor al echipei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, va prelua naţionala Elveţiei din data de 1 iulie 2008 şi va avea un contract pe doi ani, cu obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2010, informează AFP.

IMAGINE. Ottmar Hitzfeld a semnat marţi, la Munchen, un contract pe doi ani cu Asociaţia Elveţiană de Fotbal (ASF), care a fost reprezentată de preşedintele Ralph Zloczower, de secretarul general Peter Gilliéron şi de delegatul echipelor naţionale, Ernst Lammli. Tehnicianul german îl va înlocui în funcţie pe Kobi Kuhn, care se află pe banca naţionalei elveţiene din 2001. În vârstă de 59 de ani, Hitzfeld revine în Elveţia, acolo unde a evoluat pentru Basel Lugano şi Lucerna şi a antrenat la SC Zoug, Aarrau şi Grasshoppers. Tehnicianul german este unul dintre cei mai titraţi antrenori europeni, în palmaresul său figurând două Ligi ale Caampionilor, cu Borussia Dortmund (1997) şi cu Bayern Munchen (2001), 6 titluri de campion al Germaniei, 2 Cupe ale Germaniei, 2 campionate ale Elveţiei, 3 Cupe ale Elveţiei şi o Cupă Intercontinentală.

×
Subiecte în articol: magazin