x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Papusik kitsch!

Papusik kitsch!

07 Aug 2008   •   00:00
Papusik kitsch!

“Frumusik, papusik”, ai auzit de cuvintul kitsch? PrinTzesa Ta NiCol de pe Hi5, mai exact saracutza-tzarancutza din fotografie nu realizeaza cit e de penibila. Un “prieten” (invidios, desigur) ii spune intr-un comentariu: “Tu la intuneric esti o regina, la lumina de neon parca esti ruina! Esti penibila, ascunde-te!”.



“Frumuşik, păpuşik”, ai auzit de cuvîntul kitsch? PrinTzesa Ta NiCol de pe Hi5, mai exact sărăcutza-tzărăncutza din fotografie nu realizează cît e de penibilă. Un “prieten” (invidios, desigur) îi spune într-un comentariu: “Tu la întuneric eşti o regină, la lumină de neon parcă eşti ruină! Eşti penibilă, ascunde-te!”.

Pitzi-tzoapa s-a pozat lîngă carpetă, ba chiar şi-a desenat o curea “Armani”! Dar iată ce descoperire face piţipoanca: “Moamă, ce c*r am, akm văd şi yo”. Fată, caută repede lupa şi uită-te şi la creier! Ia spune-ne, îl vezi? Sau trebuie să-ţi aducem un microscop? Găsim însă răspunsul scris cu mînuţa ei: “Ce chef aveam să fac poze cu proşti!” (sic!). Şi şi-a făcut poze ea însăşi, cu telefonul mobil.
   
 Click pe poza pentru detalii!

La gazetă!

Specialiştii în bun-simţ au constatat o creştere îngrijorătoare a numărului de piţipoance şi piţiponci. Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

 Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi