x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paris Hilton, în căutarea celui mai bun prieten

Paris Hilton, în căutarea celui mai bun prieten

de Raluca Grintescu    |    21 Mar 2008   •   00:00

Paris Hilton îşi caută cel mai bun prieten între 20 de bărbaţi şi femei care se vor întrece în cadrul unui nou show MTV. Hilton, în vârstă de 27 de ani, a oferit detalii despre showul intitulat “Paris Hilton’s My New BFF”, în cadrul unei conferinţe de presă.

Paris Hilton îşi caută cel mai bun prieten între 20 de bărbaţi şi femei care se vor întrece în cadrul unui nou show MTV. Hilton, în vârstă de 27 de ani, a oferit detalii despre showul intitulat “Paris Hilton’s My New BFF”, în cadrul unei conferinţe de presă. Emisiunea va cuprinde 10 episoade şi este programată pentru  sfârşitul anului. Cei care doresc să se înscrie în cursa pentru titlul de cel mai bun prieten al lui Paris Hilton o pot face pe www.parisbff.com, acolo unde vizitatorii vor decide cine va merge mai departe. Cei 20 de finalişti se vor muta în casa lui Paris Hilton şi vor învăţa de la “maestro” lucruri interesante despre modă, petreceri şi cumpărături. Cum arată candidatul ideal? “Cineva în care să pot avea încredere, cineva care să nu mă înjunghie pe la spate – aşa cum se întâmplă în oraşul ăsta, cineva cu care să mă pot distra” a declarat Paris.

 

P. Diddy în “Sex and the City” 2

Sarah Jessica Parker a cofirmat faptul că există planuri pentru o a doua parte a filmului “Sex and the City”, iar Sean “Diddy” Combs ar fi invitat să joace într-unul din roluri. “Sex and the City” – filmul – este una dintre cele mai aşteptate producţii din această vară, iar reali­zatorii se gândesc deja la o conti­nuare. “Suntem în negocieri” a declarat actriţa. Cât despre apariţia lui Diddy, Sarah Jessica Parker s-a arătat încântată de conexiunea dintre starul hip-hop şi film, mărturisind că rapperul este potrivit pentru rol.

 

Sarah Michelle Gellar se hotărăşte să moară

S-ar părea că Sarah Michelle Gellar va interpreta rolul principal în drama independentă “Veronika Decides to Die” (“Veronica se hotărăşte să moară”). Filmul, o ecranizare a celebrului roman scris de Paulo Coelho, va fi regizat de Emily Young. Autorul prezintă povestea Veronicăi, o femeie care suferă de o depresie gravă şi care a fost internată într-un spital de boli mintale în urma unei tentative de sinucidere. Aici, Veronica îşi regăseşte dorinţa de a trăi, după ce află că i-a mai rămas foarte puţin timp până când inima îi va ceda din cauza traumatismelor provocate de tentativa de sinucidere.

×
Subiecte în articol: paris hilton paris hilton star news