x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paris Hilton se plimbă prin tribunale

Paris Hilton se plimbă prin tribunale

25 Noi 2010   •   13:37
Paris Hilton se plimbă prin tribunale
Sursa foto: MIKE SEGAR/REUTERS

Paris Hilton se pare că are o problemă de ordin judecătoresc cu o companie care produce extensii de păr. Ea a dat în judecată compania Hairtech International, cerând daune de 2,1 milioane de dolari, după ce respectiva firmă a deschis proces împotriva vedetei cu puţin timp înainte. Compania spune că a plătit-o pe Hilton cu 35 de milioane de dolari pentru a fi imaginea lor în anul 2007, după care ea nu a promovat produsul şi, în plus, a mai purtat şi extensii produse de altă companie.

Acum, Paris Hilton a înaintat actele pentru un contraproces în care cere 2,1 milioane de dolari despăgubire,plus 900.000 pentru daune şi cheltuieli de judecată., scrie contactmusic.com. Potrivit documentelor oficiale depuse de avocaţii lui Hilton, "Hairtech International a căutat să valorifice marca Paris Hilton şi celebritatea acesteia, oferindu-se să plătească o cotă fixă garantată în schimbul asocierii brand-ului lui Paris Hilton cu linia lor de produse pentru păr".

Paris Hilton neagă că s-ar fi comportat neprofesionist, justificând acest lucru printr-un e-mail pe care l-ar fi primit de la directorul companiei, Chris Volek. Acesta ar fi lăudat performanţa ei după filmarea unei reclame pentru companie. Acum, ea acuză Hairtech International pentru că ar fi uitat să îi plătească nu mai puţin de 1.7 milioane de dolari şi îi acuză de fraudă pentru că ar fi schimbat contractele după ce i-au fost date să le citească. 

×
Subiecte în articol: moda paris hilton tribunal proces