x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Parodie după asasinatul din Dubai (VIDEO)

Parodie după asasinatul din Dubai (VIDEO)

de Sînziana Stancu    |    11 Mar 2010   •   00:00

O reţea de supermarketuri din Israel foloseşte o reclamă televizată, concepută ca o parodie a asasinatului din Dubai al unui lider al mişcării palestiniene Hamas.

Reclama este pentru lanţul de magazine Mahsanei Kimat Hinam. Câţiva actori se plimbă printre rafturi în clienţi deghizaţi, în căutarea unor produse cât mai avantajoase ca preţ şi, la un moment dat, o actriţă care poartă ochelari de soare fumurii şi o pălărie cu boruri largi spune: "Nu mă pot hotărî!". Replica finală a reclamei este: "Vă oferim preţuri criminale!".

Spotul publicitar parodiază înregistrările video cu ajutorul camerelor de supraveghere făcute publice de Poliţia din Dubai, în care apar presupuşii asasini ai unui important membru al Hamas, Mahmud al-Mabhuh, care îl urmăreau îmbrăcaţi în costume de tenis, pe culoarele hotelului de lux unde locuia. Presa a comentat că asasinatul din Dubai ar fi fost comandat şi comis de agenţi ai Mosadului.

"Am fost fascinaţi de tehnica folosirii camerelor de supraveghere în locul celor de producţie cinematografică, iar recentele evenimente din Dubai au fost o bună sursă de inspiraţie pentru noi", a declarat directorul executiv al agenţiei de publicitate care a realizat reclama, citat de BBC online. "Este o parodie (...) a ceea ce s-a întâmplat în Dubai. Toate spectacolele comice de la televiziune au făcut-o, aşa că de ce nu am fi făcut-o şi noi", a adăugat el.

×
Subiecte în articol: magazin