x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun PD-L Timişoara îşi pierde consilierii locali

PD-L Timişoara îşi pierde consilierii locali

de Ovidiu Ciutescu    |    23 Ian 2008   •   00:00

10:53  • Doi consilieri locali ai Timişoarei, ambii membri PD-L, au anunţat, miercuri, că îşi dau demisia din funcţia de aleşi locali, după ce au fost propuşi pentru excludere din Consiliul Local pentru migraţie politică.

Doi consilieri locali ai Timişoarei, ambii membri PD-L, au anunţat, miercuri, că îşi dau demisia din funcţia de aleşi locali, după ce au fost propuşi pentru excludere din Consiliul Local pentru migraţie politică.

 

DEMISIE LA DEMITERE. Consilierii locali Rodica Vlad (PD-L) şi Sorin Karagena (PD-L) au fost propuşi de către Executivul Primăriei Timişoara pentru încheierea mandatului, iar aleşii vor trebui să voteze proiectul de hotărâre, la finele lunii ianuarie. “Se pare că PNL a avut grijă să scoată tot ce se putea scoate ca să înlăture orice urmă din PD şi din PLD, din toate structurile posibile. În 17 decembrie au scos la Curtea Constituţională un lucru prin care migraţia politică înseamnă ieşirea celor care ocupă funcţii în CL Timişoara şi CJ Timiş. În acest context, mâine vom pleca. Am hotărât să îmi dau demisia”, a spus Rodica Vlad, adăugând că scoaterea ei din Consiliul Local reprezintă “răzbunarea primarului Gheorghe Ciuhandu”.  Şi consilierul local Sorin Karagena îşi va da demisia, însă nu doreşte să comenteze mai multe pe acest subiect. Rodica Vlad a candidat la Primăria Timişoara, pe listele ANCD, iar după desfiinţarea partidului, în 2000 a trecut la PNŢCD, fiind aleasă pe listele ţărăniştilor, consilier local. În vara anului 2007, a intrat în PLD. Recent, a fost nominalizată ca fiind unul dintre candidaţii PD-L la Primăria Timişoara, alături de alţi trei candidaţi PD-L, care vor fi supuşi unui sondaj intern. Consilierul local Sorin Karagena a intrat în PLD, la începutul lunii decembrie 2007, după ce a plecat de la PNL, pe listele căruia a fost ales să reprezinte interesele timişorenilor în Consiliul Local.  În executivul Primăriei Timişoara, doar viceprimarul Dorel Borza este membru PD-L, după fuziunea PD cu PLD. Borza este şi preşedintele PD-L Timiş.

 

×
Subiecte în articol: magazin timisoara pd-l