x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Penile art / Atunci când în pictură "pen" se desparte irevocabil de "sulă"!

Penile art / Atunci când în pictură "pen" se desparte irevocabil de "sulă"!

08 Noi 2008   •   00:00
Penile art / Atunci când în pictură "pen" se desparte irevocabil de "sulă"!

Tim Patch, un australian mult mai popular in lumea artistica sub numele de Pricasso, a gasit o metoda cat se poate de originala de a materializa aspiratiile sale in ale creatiei: "Penile art"



Mai mult ca sigur ca o lipsa acuta de pensule l-a facut pe Pricasso, un pictor mai mult decat avangardist, sa traiasca un moment de mare inspiratie in urma caruia a luat decizia de a-si utiliza penisul in realizarea tablourilor sale, si inevitabil sa obtina succesul si celebritatea.

Amatorii acestui gen de arta se inghesuie in salile de expozitie, tablourile sale avand preturi de achizitie mai mult decat satisfacatoare, undeva intre 200 si 2000 de dolari.

Desi am putea spune ca multi sar gardul cand portile atelierului sau din California sunt larg deschise, nu sunt deloc putini numerosi cei doritori in a-si vedea portretul imortalizat in acest mod, mai mult decat excentric.

In incheiere nu putem lansa decat un comentariu laudativ al acestui gen de arta, ce nu bate foarte departe de esenta ei: "Sa-mi bag pensula!"

O realizare in tonul campaniei electorale care a pus pe jar America anului 2008

×
Subiecte în articol: lumea