x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piţi “buzunărita”

Piţi “buzunărita”

09 Sep 2008   •   00:00
Piţi “buzunărita”

Dintre sutele de ţoale/Care-ocupă la mall-urile/Cîte oare le vor sparge/Fiţele şi valurile (de scumpiri?). Sprijinită-ntr-un picior Piţi s-a-mbrăcat de zor, lăsîndu-şi, cu simţ de prevedere, buricul (şi împrejurimile) la vedere.



Dintre sutele de ţoale/Care-ocupă la mall-urile/Cîte oare le vor sparge/Fiţele şi valurile (de scumpiri?). Sprijinită-ntr-un picior Piţi s-a-mbrăcat de zor, lăsîndu-şi, cu simţ de prevedere, buricul (şi împrejurimile) la vedere. Prima impresie este că s-a-nţolit pe dos sau cu faţa-n spatele ei atît de frumos rezemat de perete. Dar nu! “Eticheta” nu ne dă voie să îi vizualizăm aşa de superficial încărcătura vestimentară. După ceva concentrare de irişi, ne-am dat seama că Piţi este dotată cu o fustă de blugi bine... buzunărită, dantelată şi cu vedere spre dedesubturi. Bustiera sau, mai bine zis, bucata de cîrpă ce-i acoperă zona superioară colectează în ea toate culorile spectrului solar. Însă piesa de rezistenţă a lui Piţi este privirea-i de divă plictisită, nici măcar innamorata, dar bronzată, obligată să facă faţă lumii de rînd. Şi a început cu rîndul de la cabina de probă...

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

PRECIZARE: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi