x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piţi fosforescenta

Piţi fosforescenta

11 Sep 2008   •   00:00
Piţi fosforescenta

Pe cine te-ai supărat, fată dragă, de scoţi limba? Sau vrei să ne arăţi că rozul papilelor gustative se asortează perfect la dungile fosforescente care-ţi cuprind trupul asemenea faşelor unei mumii?

Pe cine te-ai supărat, fată dragă, de scoţi limba? Sau vrei să ne arăţi că rozul papilelor gustative se asortează perfect la dungile fosforescente care-ţi cuprind trupul asemenea faşelor unei mumii? Te-ai întors cumva să-ţi bîntui vecinii şi te-ai oprit să te mai odihneşti puţin pe scări? Probabil că vrei să-i dai gata cu jambierele mulate şi să-i ameţeşti cu Ñbatisteleì galbene care-ţi atîrnă de şale. Te pregăteşti cumva să-ţi dai drumul pe balustrada lucioasă? Ai grijă să foloseşti paraşuta la aterizare. Şi să nu te fixezi sub scară, că nu te mai măriţi. Poate pofteşti la ceva şi nu-ţi mai poţi ţine limba-n gură. Sau deja te-ai şters pe bot şi-ţi faci siesta la verticală? Hai, Piţi, execută şase paşi mici pentru tine, mari pentru omenire, ca să treci pragul şi să te întinzi pe un pat. Nu uita să tragi uşa după tine!

 

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi