x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piţi, la perete stai!

Piţi, la perete stai!

02 Sep 2008   •   00:00
Piţi, la perete stai!

Să nu cumva s-o deranjaţi pe blonda din imagine! Se află într-o meditaţie profundă... atît de profundă, încît a aterizat cu posteriorul pe acoperişul unei pagode.

Să nu cumva s-o deranjaţi pe blonda din imagine! Se află într-o meditaţie profundă... atît de profundă, încît a aterizat cu posteriorul pe acoperişul unei pagode. De atîta concentrare, duduia a uitat să-şi lege şireturile adidaşilor roz. A uitat să se şi înţolească, aruncîndu-şi pe ea doar cîteva piese de rezistenţă: o bustieră de blăniţă şi chiloţei cu centură strălucitoare şi atîrnătoare. Costumată astfel, Piţi îşi împrospătează emisferele cerebrale cu ozonul tare al munţilor. Pentru a fi bine aerisită, şi-a desfăcut şi picioarele. “Daţi-mi un punct de sprijin şi răstorn lumea!”, par a spune pupilele ei. Dragă Piţi, ai deja două, aşezate fix la marginea covoraşului fermecat ce te-a “transportat” în China. Printre nenumărate petale de cireş. Cu atîta roz ce te înconjoară am avea nevoie de lămîi, să ne taie greaţa!

 

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi