x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Piţilina felina

Piţilina felina

22 Aug 2008   •   00:00
Piţilina felina

Această felină în poziţie de capră, cu freza în ochi şi botic à la Elena Buzescu, idolul ei şi al întregului colectiv al clasei a XII-a X de la Liceul de fete Y din oraşul Z, ne-a sucit minţile!Această felină în poziţie de capră, cu freza în ochi şi botic à la Elena Buzescu, idolul ei şi al întregului colectiv al clasei a XII-a X de la Liceul de fete Y din oraşul Z, ne-a sucit minţile!

 Şi gîturile, că a trebuit să ne aplecăm niţel, să-i prindem privirea de fostă fiară sălbatică, domesticită prin traiul urban. S-a obişnuit, săraca, să-şi arunce hainele murdare la coşul de rufe, şi nu prin toţi boscheţii. S-a consolat să se machieze privindu-se în oglinda chinezească, cu ramă de plastic "blio", nu în ochiurile de baltă din pădure. Cu lustra nu prea s-a împăcat, aşa că i-a dat jos un abajur de sticlă şi l-a pitit într-un colţ al camerei.

Dar ce i-a plăcut la oraş a fost feshănu’, pe care practic poţi să ţi-l personalizezi cum vrea muşchiu’ tău, de la cizmele de muşama cu toc cui pînă la dresurile purtate pe sub
pantalonii scurţi şi mărgelele înnodate la nivelul decolteului.
O întrebare totuşi: cum de nu crapă oglinda?

La gazetă!
Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi