x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pitzi analfabeta

Pitzi analfabeta

13 Noi 2008   •   00:00
Pitzi analfabeta

"Da’ care a mai văzut de când masa la făcut ce vedeţi voi în faţa voastră", zice o prinţesă de duzină de pe hi5. După cum puteţi deduce din context, era vorba despre mă-sa, nu despre masa de biliard.



"S-a" şi "l-a" nu există pentru ea. "Mâncaiaş talentul" nu se scrie aşa. Mânca-o-ar mă-sa de gramatică! Dusu-s-a şi s-a tot dus, dusu-s-a pe copcă-n sus ora de română, că, în loc să înveţe să scrie, piţipoanca a stat pe la baie să se pozeze cu telefonu’ în veceu. "Da’ ca mine nu mai există nici una pe lume. Mintea şi valoarea mea nu o are nimenea", se laudă Pitzi în timp ce-şi face fotografii şi-şi pune steluţe în Photoshop. Din păcate, vedem la tot pasul analfabete ca tine, fetiţo!

"Sunt prinţesă unicată şi de lume apreciată." Săraca de tine... nici cu tot "haurul" ăla de l-ai pus la gât nu valorezi nici cât o ceapă degerată. "Sunt prinţesă de valoare când mă vede lumea moare." Păi nu ştii de ce, "unicat-o"! Moare de râs!

La gazetă!
Piţipoancele fac poze în băi strâmte şi pe holuri insalubre, se îmbracă şi se machiază asortat cu perdeaua bunicii şi cu caloriferul din blocul comunist. Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi