x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pitzi cu accesorii

Pitzi cu accesorii

05 Sep 2008   •   00:00
Pitzi cu accesorii

Din seria piţipoancelor de apartament, vă prezentăm astăzi această sorcovă veselă care s-a pozat la uşă, după cum se poate observa după balamalele din fundal.

Din seria piţipoancelor de apartament, vă prezentăm astăzi această sorcovă veselă care s-a pozat la uşă, după cum se poate observa după balamalele din fundal. Pitzi şi-a scos de la cutie tot arsenalul greu: cerceii cît roata de căruţă, plus încă vreo trei, ca să-şi astupe toate găurile din ureche, mărgelele şi lanţul, brăţările, inelele, precum şi ochelarii de soare. Căci nu se putea fotografia în sufragerie fără ochelari, nu?! Cureaua şi geanta nu sînt deloc potrivite, ba dimpotrivă, par din alt film. Unul din acelea făcute în Obor, cu telefonul mobil, pe la tarabe. Părul cu şuviţe, boticul încordat, bluza cu sclipici, neapărat kitsch, fac din această fătucă o piţipoancă veritabilă. Dar parcă lipseşte ceva. Fată dragă, ai uitat să-ţi pui fusta! E drept că ţi-ai asortat chiloţii la mărgele şi la poşetă, dar nu înţelegem de ce ţi-ai pus şi centură la bikini. Ţi s-a rupt cumva elasticul?


La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi