x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pitzi după blocuri

Pitzi după blocuri

13 Aug 2008   •   00:00
Pitzi după blocuri

După blocuri sîntem noi/ Să ne priveşti mai bine/ După blocuri sîntem noi/ Care te orbim pe tine/După blocuri sîntem noi/ Să ne priveşti mai bine/ După blocuri sîntem noi/ Care te orbim pe tine/ Piţipoancele să tacă/ Scriem zi de zi-n gazetă/ Pentru fetele din cartier:/ Plecaţi pe altă planetă! Mulţumiri B.U.G. Mafia, care ne-a fost sursă de inspiraţie în studiul de caz de astăzi! Sandale galbene la 20 lei perechea (15 la angro), asortate cu poşeta plic şi cu petele de pe rochiţa pastelată. Atitudine euforic-constipată, cel mai probabil generată de ghena de gunoi din apropiere. 30 de grade, vînt. Coafura rezistă.
Noi nu. Rugăm insistent domnul conducător auto al dubei să o poftească pe bancheta din spate pe duduia şi s-o ducă după alte blocuri, dacă se poate de pe altă planetă.
Vă mulţumim!

La gazetă!

Specialiştii în bun-simţ au constatat o creştere îngrijorătoare a numărului de piţipoance şi piţiponci. Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi