x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pitzi în plasă

Pitzi în plasă

14 Noi 2008   •   00:00
Pitzi în plasă

Pitzi, dar ce bine te-ai plasat la perete! Ai un echilibru de invidiat. Probabil că te ajută mult centrul de greutate, îmbunătăţit prin depărtarea “artistică” a picioarelor. Eleganţa ta de om subţire se vede din grija pentru accesorii.

Îţi apreciem manşetele apretate, cizmele cu tocul cui-vezi să nu ţi-l prinzi pe undeva! – şi centura lucitoare, însă plină de mister. Spunem asta pentru că nu ştim ce este cu eşarfa roşu aprins care porneşte din ea şi îţi atârnă între picioare. Te pregăteşti cumva de vreo confruntare cu taurul? Sau intenţionezi să joci “batistuţa” în stil modern? Oricum îţi apreciem strădania de a te înălţa pe perete asemenea femeii-păianjen. Ne-am prins, plasa ţi-ai ţesut-o deocamdată pe picioare, pe care le consideri probabil pilonii tăi de rezistenţă.

Încă nu ne dăm seama de unde vei începe să te deşiri... Până una-alta, îţi mărturisim cu mâna pe guleraşul tău cu fundiţă neagră: Pitzi, ai luat plasă!

 

La gazetă!

Piţipoancele fac poze în băi strâmte şi pe holuri insalubre, se îmbracă şi se machiază asortat cu perdeaua bunicii şi cu caloriferul din blocul comunist. Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe. Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi