x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Premieră mondială la Bucureşti / Evgeny Plushenko prezintă Kings On Ice

Premieră mondială la Bucureşti / Evgeny Plushenko prezintă Kings On Ice

de Ovidiu Ciutescu    |    01 Feb 2008   •   00:00
Premieră mondială la Bucureşti / Evgeny Plushenko prezintă Kings On Ice

Campionul la patinaj artistic Evgeny Plushenko prezintă la Bucureşti, pe 24 şi 25 aprilie, în premieră mondială, programul pregătit pentru Campionatele Europene din 2009, într-un show la care vor lua parte şi violonistul Edvin Marton, patinatoarea Surya Bonaly şi acrobaţi de la “Circ du Soleil”.

INEDIT. Spectacolul “Kings On Ice 2008”, la care vor participa şi alţi 15 patinatori, va avea loc la Sala Polivalentă, în două zile, 24 şi 25 aprilie, de la ora 19.00. În sala de spectacole va fi amenajat un patinoar artificial, potrivit organizatorilor, Amphitrion. Campionul olimpic şi mondial la patinaj artistic Evgeny Plushenko a mai fost la Bucureşti, alături de violonistul de origine maghiară Edvin Marton, în 25 februarie 2007, în două spectacole susţinute pe patinoarul ''Mihai Flamaropol". Mai mulţi spectatori au depus atunci plângeri la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC) din cauza frigului pe care au fost nevoiţi să-l îndure pe parcursul celor aproximativ două ore de show.

FEERIE. Spectacolul din aprilie 2008 va beneficia şi de prezenţa patinatoarei franceze Surya Bonaly, câştigătoarea a cinci titluri consecutive europene şi a trei medalii olimpice. Alături de patinatori, vor evolua în show-ul de la Sala Polivalentă şi trei acrobaţi de la celebrul "Circ du Soleil". De asemenea, Edvin Marton va cânta pe o vioară Stradivarius, un instrument pe care Banca Elveţiei i l-a dăruit în 1996 şi este evaluat la aproximativ patru milioane de dolari. Violonistul a mai susţinut un show în România în septembrie 2007, la Sala Palatului, alături de Orchestra din Monte Carlo, alcătuită din cinci instrumentiste, care-l vor acompania şi în spectacolul de anul acesta. Organizatorii nu au încă stabilit preţul pentru acest senzaţional spectacol de muzică şi dans pe gheaţă.

 

×
Subiecte în articol: magazin