x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Preşedintele Brazilei către Ronaldo: Tinere, mergi mai departe!

Preşedintele Brazilei către Ronaldo: Tinere, mergi mai departe!

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Feb 2008   •   00:00
Preşedintele Brazilei către Ronaldo: Tinere, mergi mai departe!

11:03 • Preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a sfătuit pe atacantul Ronaldo să nu îşi încheie cariera din cauza accidentării care-l va face indisponibil pentru aproape nouă luni.

Preşedintele Braziliei, Luiz Inacio Lula da Silva, l-a sfătuit pe atacantul Ronaldo să nu îşi încheie cariera din cauza accidentării care-l va face indisponibil pentru aproape nouă luni.

 

ÎNCURAJĂRI. Atacantul de 31 de ani al lui AC Milan a fost operat, joi, la Paris, după ce s-a accidentat în timpul meciului de campionat cu Livorno. Preşedintele Lula s-a declarat de mai multe ori un adevărat microbist şi a comentat situaţia jucătorului lui AC Milan afirmând că "milioane de brazilieni" sunt trişti din cauza accidentării suferite de Ronaldo, dar că are încredere că triplul câştigător al premiului pentru cel mai bun jucător din lume va reveni pe teren. "Tinere, trebuie să mergi mai departe, nu renunţa. Am încredere, la fel ca toţi brazilienii, că te vei întoarce iar şi vei fi un exemplu de perseverenţă şi curaj", se arată în scrisoarea pe care preşedintele Braziliei i-a trimis-o lui Ronaldo. Atacantul lui Milan a suferit o accidentare asemănătoare şi în 2000, când evolua pentru Inter Milano, dar a reuşit să joace pentru Brazilia la CM din 2002, când trofeul a fost câştigat de sud-americani.

 

×
Subiecte în articol: magazin