x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prietenii pe platourile de filmare

Prietenii pe platourile de filmare

de Raluca Grintescu    |    22 Feb 2008   •   00:00

Prietenia este unul dintre “ingredientele” esenţiale ale vieţii, având un rol covârşitor asupra fiecăruia dintre noi. O astfel de relaţie se formează destul de uşor, dar este foarte greu de întreţinut, mai ales într-un mediu “ostil” cum este showbiz-ul.

Prietenia este unul dintre “ingredientele” esenţiale ale vieţii, având un rol covârşitor asupra fiecăruia dintre noi. O astfel de relaţie se formează destul de uşor, dar este foarte greu de întreţinut, mai ales într-un mediu “ostil” cum este showbiz-ul. Cu toate acestea, şi în lumea muzicienilor, a fotomodelelor şi a vedetelor de cinema există prietenii frumoase, de durată, care se bazează pe încredere şi respect reciproc: Courteney Cox – Jennifer Anis­ton, Madonna – Gwyneth Paltrow, Drew Berrymore – Cameron Diaz, Matt Damon – Ben Affleck, George Clooney – Brad Pitt, Leonardo DiCaprio – Tobey Maguire.

 

 

 

Clooney – Pitt, nedespărţiţi

Filmul “Ocean’s Eleven” a cimentat relaţia de prietenie dintre cei doi protagonişti, George Clooney şi Brad Pitt. Cei doi fac echipă bună pentru foarte multe dintre trăsnăile pe care le pune la cale George Clooney, unul dintre cele mai poznaşe staruri de la Hollywood. În timpul realizării producţiei “Ocean’s Eleven” în Italia, cei doi au făcut într-o zi jogging. Însă pe drum au fost prinşi de o ploaie sănătoasă... Au decis să se refugieze la un hotel, dar, din nefericire, planul lor a eşuat din cauza unui ­portar, care a refuzat să le dea ­drumul în clădire, crezând că sunt vagabonzi! O altă dovadă a acestei legături strânse este şi faptul că George şi Brad vor deschide împreună un lanţ hotelier în Las Vegas.

 

 

 

Petrecăreţele

Nu e de mirare cum s-au întâlnit cele două cântăreţe, Nicole Richie şi Lindsay Lohan. Amândouă au o slăbiciune pentru modă şi petreceri. Cele mai “hot” locuri de clubbing din Los Angeles, New York şi Miami le au ca protagoniste pe blondinele rebele. Ataşamentul lor se bazează pe faptul că împărtăşesc aceleaşi idealuri, aceleaşi sfaturi şi, în plus, au acelaşi stilist (Rachel Zoe). De multe ori, Lindsay şi-a impus punctul de vedere în ceea ce priveşte ­carie­ra muzicală a surorii ei de party-uri.

 

 

 

De-o viaţă

Nu mai e nici un mister de ce Ben Affleck şi Matt Damon sunt cei mai buni prieteni. Se ştiu de-o viaţă, de când erau puştani şi se jucau împreună în Boston. Destinul a ţesut în aşa fel, încât “joaca” lor a continuat şi dincolo de gardurile casei, pe platourile de filmare. Au fost parteneri în multe filme premiate, prima peliculă care a şi câştigat un Oscar pentru scenariu, “Good Will Hunting”, ­aducându-le notorietatea şi popularitatea în rândul fanilor. Ceea ce i-a ţinut mereu aproape a fost visul de a deveni staruri hollywoodiene, vis care s-a transformat în realitate. Oacheşi, loiali şi poznaşi, Affleck şi Damon întruchipează cuplul ideal de solidaritate mascu­lină pe care orice bărbat l-ar aprecia.

 

 

 

Potrivire de caracter

Courteney Cox şi Jennifer Aniston sunt cele mai bune prietene de peste zece ani, fiind alături una de cealaltă în ce­le mai grele momente. Courteney a sprijinit-o pe Jenni­fer în perioada divorţului de Brad Pitt în urma controver­satei aventuri “Brangelina”, în timp ce actriţa din “The Breakup” i-a oferit tot ajutorul partenerei sale din serialul “Prietenii tăi” după apariţia zvonurilor potrivit cărora soţul acesteia, David Arquette, ar avea o aventură. Ma­donna şi Gwyneth Paltrow locuiesc aproape una de cealaltă în Londra. Ele au de­ve­nit prietene foarte bune mulţumită mi­cuţei Apple, ma­­ma sa ape­lând la sfaturile Ma­donnei de ne­nu­mărate ori. Ni­cole Kidman şi Naomi Watts sunt cele mai bune prietene de câţiva ani, în ciuda “com­pe­tiţiei” pentru ocuparea locului pe prima pagină a reviste­lor internaţionale. Pe lângă faptul că sunt prietene de ne­des­­părţit, Sadie Frost şi Jemima French reprezintă cele două jumătăţi ale cunoscutei case de modă “FrostFrench”.

×
Subiecte în articol: magazin