x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Primarul Chişinăului nu a mai ajuns la manifestările de la Iaşi

Primarul Chişinăului nu a mai ajuns la manifestările de la Iaşi

de Corina Andriuta    |    24 Ian 2008   •   00:00
Primarul Chişinăului nu a mai ajuns la manifestările de la Iaşi

12:42 • Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, aşteptat la manifestările de la Iaşi, şi-a contramandat vizita în cursul căreia urma sa semneze un acord de înfrăţire cu acest oraş, din cauza pericolului prăbuşirii unui bloc din capitala R.Moldova, relatează DECA-press. Conform unor informaţii de ultima oră, Dorin Chirtoacă va ajunge, totuşi, la Iaşi în jurul orei 15.00, urmând ca protocolul de înfrăţire să fie semnat astăzi.

Primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, aşteptat la manifestările de la Iaşi, şi-a contramandat vizita în cursul căreia urma sa semneze un acord de înfrăţire cu acest oraş, din cauza pericolului prăbuşirii unui bloc din capitala R.Moldova, relatează DECA-press.  Conform unor informaţii de ultima oră, Dorin Chirtoacă va ajunge, totuşi, la Iaşi în jurul orei 15.00, urmând ca protocolul de înfrăţire să fie semnat astăzi.

 

 

Miercuri, în jurul orei 23.00, câţiva dintre stâlpii de susţinere s-au prăbuşit. Chirtoacă s-a dus la blocul de pe Strada Viilor. În imediata apropiere a blocului este un şantier. Niciunul dintre locatari nu a avut de suferit.

 

×
Subiecte în articol: magazin