x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Primul Paşti în trei

Primul Paşti în trei

de Adriana Paduraru Vaduva    |    01 Apr 2010   •   00:00
Primul Paşti în trei

Diana Munteanu Niculescu va fi "ajutată" de fiul său la înroşitul ouălor

Luna aprilie este specială pentru Diana Munteanu Niculescu. Dacă pe plan personal 4 aprilie înseamnă primul Paşti petrecut în trei alături de Claudiu şi fiul lor David, în plan profesional, Diana împlineşte trei ani de Antena 2, la 9 aprilie.

ÎN FAMILIE
Diana este emoţionată la gândul că va petrece primul Paşti în familie, alături de soţul şi fiul ei. După ce, la Crăciun, micuţul David a sesizat apariţia bradului şi a zăpezii, Diana este convinsă că şi acum îşi va da seama că este vorba de o sărbătoare. "Nu ştiu sigur dacă va şi înţelege mare lucru, dar vrem să-l obişnuim cu tradiţia. Îl vom învăţa să ciocnească ouă, iar eu chiar mă gândesc să-l las să mă «ajute» la vopsirea lor în Joia Mare."

Familia Niculescu nu va pleca de-acasă de Paşti, mai ales că Dinamo are meci cu o seară înainte de Înviere, iar Claudiu trebuie să fie "la datorie". "Nu ştim nici dacă ne calcă pragul cineva. Dar dacă nu, vom fi noi trei, exact ca şi de Crăciun, şi este foarte bine aşa", spune Diana. Oricum, indiferent dacă vor avea sau nu musafiri, de pe masa de Paşti nu vor lipsi mâncărurile tradiţionale: drobul, cozonacii, pasca şi ouăle roşii.

LA TV
În ediţia specială de Paşti a emisiunii "Conferinţa de presă", Diana va avea un invitat special: Mihai Morar. "Mihai va vorbi despre cum este Paştile pentru el şi pentru fetiţele lui gemene. Mă bucur foarte mult că a făcut o excepţie pentru noi şi a acceptat postura de invitat. Pentru că el nu prea merge în emisiuni în această calitate", a adăugat Diana.
Cât priveşte emisiunile aniversare cu prilejul împlinirii a trei ani de la înfiinţarea postului Antena 2, Diana tace "mâlc".

Nu vrea să vă strice surprizele pe care le veţi descoperi una câte una la momentul oportun. Mai exact, la 8 aprilie, când începe propriu-zis petrecerea.

"Vă doresc tuturor un Paşti fericit şi liniştit alături de cei dragi, cu lumină în suflet şi bucate gustoase!"
Diana Munteanu Niculescu

"David este un băieţel foarte cuminte. Şi când spun foarte nu exagerez cu nimic. Îi plac foarte mult cărţile, cu care este obişnuit de când era în burtică pentru că îi citeam în fiecare seară poveşti. Dar şi mingile, şi cuburile se numără printre jucăriile preferate"
Diana Munteanu Niculescu

×
Subiecte în articol: muzica