x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prințul Harry implicat, fără să știe, în turnarea unei comedii care va fi prezentată la Cannes (VIDEO)

Prințul Harry implicat, fără să știe, în turnarea unei comedii care va fi prezentată la Cannes (VIDEO)

10 Mai 2015   •   10:56
Prințul Harry implicat, fără să știe, în turnarea unei comedii care va fi prezentată la Cannes (VIDEO)

Prinţul Harry se află, fără să aibă cunoştinţă de acest lucru, în centrul unui film francez, a cărui turnare cu camera ascunsă a costat-o pe protagonista principală două vizite la închisoare, în special pentru că a încercat să escaladeze porţile Palatului Kensington, relatează duminică France Presse.

Comedia 'Connasse, princesse des coeurs' (Connasse, prinţesa inimilor), regizată de Eloise Lang şi Noémie Saglio, este o adaptare a unei mini-serii de televiziune difuzate pe canalul francez M6, având în centru o pariziană arogantă, nepoliticoasă şi superficială, interpretată de actriţa Camille Cottin.

Filmul a fost un succes imens în prima săptămână de difuzare, cu mai mult de 500.000 de spectatori în Franţa şi 'cu foarte bune rezultate' în Belgia şi Elveţia, potrivit reţelei de distribuţie Gaumont.

În acest lungmetraj, Camilla nu mai suportă să muncească, să plătească impozite, să folosească transportul în comun şi alte asemenea constrângeri ale vieţii. Aspirând la un 'destin grandios', ea se decide să se angajeze în căutarea unui soţ regal. Or, după cum se precizează în publicitatea filmului, 'care este ultimul prinţ celibatar, care nu-i urât, chiar dacă este roşcat, aflat la vârsta căsătoriei? Prinţul Harry'.

Iat-o, deci, în drum spre Londra unde apare într-o serie de scene sub privirile mirate ale britanicilor care nu îşi dau seama că sunt implicaţi în turnarea unui film.





Scenariul prevede ca ea să fie reţinută de două ori: o dată când se agaţă de porţile Palatului Kensington şi a doua oară când perturbă schimbarea gărzii.

În prima scenă, "am rămas zece minute pe poartă, urlând - Haaarryyyy! - şi poliţiştii nu au auzit nimic. Ne-am gândit că ar fi una dintre cele mai dificile scene, dar cel mai greu a fost să îi fac să intervină", a spus actriţa pentru site-ul de specialitate Allociné. A doua - în momentul schimbării gărzii de la palat - a fost şi mai delicată, pentru că trebuia să evit să bruschez caii, a mai spus actriţa.

Pentru a preveni întreruperea filmărilor, Camille Cottin nu le-a explicat poliţiştilor motivele sale, ci a pretins că era vorba de o provocare lansată la o petrecere a burlăciţelor.

Criticii francezi, care nu au avut dreptul să vadă filmul înainte de difuzarea sa în cinematografe, i-au rezervat o primire mixtă. Unii l-au salutat ca pe o 'gură de aer proaspăt', în timp ce alţii au considerat că transpunerea pe marele ecran a mini-seriei a fost ratată.

Comedia va fi prezentată distribuitorilor străini în afara Festivalului de la Cannes săptămâna viitoare, a precizat pentru AFP o reprezentantă a Gaumont.

Pentru a se asigura că filmul nu va fi interzis, Camille Cottin a explicat că a trebuit să-l arate unor avocaţi englezi care, potrivit ei, 'l-au adorat'.

În schimb, prinţul Harry nu a fost informat şi nimic nu arată că ar şti că este eroul unui film, scrie AFP.
agerpress.ro

×