x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Prioritatea mea este teatrul"

"Prioritatea mea este teatrul"

07 Dec 2007   •   00:00

Profesional, frumoasa olteancă are numai motive de bucurie. Nu la fel stau lucrurile insă şi in ceea ce priveşte dragostea.

Ramona a implinit săptămăna trecută 39 de ani. I-au fost alături părinţii, nu şi logodnicul

Profesional, frumoasa olteancă are numai motive de bucurie. Nu la fel stau lucrurile insă şi in ceea ce priveşte dragostea.

Absent. Aniversarea a picat taman in ziua in care musicalul "Le magie del Moulin Rouge", spectacol in care Ramona deţine un rol principal, a avut premiera la Roma. Vedeta Antenei 1 s-a organizat in aşa fel incăt a reuşit să se bucure de ambele evenimente alături de prieteni, dar şi de părinţii ei, pe care i-a adus in Italia. Cu o seară inainte de premieră, actriţa a inchiriat un restaurant, unde au fost invitate aproape 60 de persoane. Pe-trecerea a continuat şi in seara următoare, cănd artiştii au sărbătorit cu şampanie succesul musicalului in capitala italiană. Din acest tablou vesel a lipsit, din păcate, logodnicul Ramonei, Ricardo Piccionetti: "Acum, ca să zic aşa, prioritatea mea este teatrul. Nici nu ar avea cum să fie altfel, cu toate drumurile pe care trebuie să le fac. Este o relaţie despre care nu vreau să vorbesc in acest moment", ne-a spus vedeta. Cuvintele Ramonei dau de inţeles că viaţa ei sentimentală este umbrită de nori negri, chiar dacă in urmă cu numai o lună vorbea despre rochia de mireasă şi luna de miere.

Acasa de sarbatori. Dincolo de munca pe scena teatrului, Ramona nu a uitat că are datoria de a detensiona relaţiile romăno-italiene, urmare a evenimentelor survenite in ultimele luni. Vedeta vorbeşte despre implicarea ei in procesul de "curăţare" a imaginii Romăniei ca despre "munca mea fundamentală". O luptă pe care o duce alături de PIR (partidul romănilor din Italia), in care este membru activ. Participă la emisiuni, conferinţe şi orice alte activităţi care ar putea să-i determine pe italieni să-şi schimbe atitudinea faţă de romăni. La 18 decembrie, Ramona se intoarce in Romănia: "Sunt fericită, pentru că voi petrece Sărbătorile acasă, impreună cu părinţii mei". Pentru anul viitor, vedeta a primit deja mai multe oferte de a realiza emisiuni in Romănia, dar şi un rol intr-o producţie italiană: "Incă nu pot oferi detalii despre acest serial, dar filmările vor incepe in aprilie", mărturiseşte Ramona.

×
Subiecte în articol: cover story