x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Puya concurează la Balkanika Music Awards

Puya concurează la Balkanika Music Awards

de Oana-Maria Baltoc    |    09 Apr 2010   •   00:00
Puya concurează la Balkanika Music Awards

O dată cu lansarea noului său videoclip pentru piesa "VIP", Puya este nominalizat în cadrul celui mai mare eveniment muzical balcanic. Artistul MediaPro Music concurează cu alte patru proiecte muzicale româneşti pentru a reprezenta România în cadrul Balkanika Music Awards de anul acesta, eveniment ce va avea loc în Bulgaria, la 16 mai.

Puya este nominalizat cu piesa "Undeva-n Balkani" şi, dacă va reprezenta România, va intra în competiţia pentru "Cel mai bun cântec din Balkani" alături de reprezentanţi din alte 10 ţări balcanice. Fanii artistului pot vota din România, trimiţând codul melodiei - P1 - prin SMS la numărul 1231 (tarif 0,83 Euro cu TVA) până la data de 17 aprilie, urmând ca pe 20 aprilie, Balkanika Music Television să anunţe cântecele câştigătoare din fiecare ţară participantă.

Cele 11 cântece astfel alese vor concura în etapa finală, în ziua ceremoniei oficiale din data de 16 mai, când liniile pentru votare vor fi deschise din nou în vederea decernării premiului "Cel mai bun cântec din Balcani". Single-ul "Undeva-n Balkani" a fost cea mai difuzată piesă din Romania în 2009 şi a stat în topul preferinţelor ascultătorilor timp de aproape şase luni.

×
Subiecte în articol: magazin