x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Racitorul de bauturi pe USB

Racitorul de bauturi pe USB

de Dan Dinu    |    18 Aug 2006   •   00:00
Racitorul de bauturi pe USB
AUTO GADGET
Cu un suc rece intr-o mana si mouse-ul in cealalta

Devine din ce in ce mai clar ca portul USB (Universal Serial Bus) ofera o conectivitate chiar universala, si CoolIT USB Beverage Chiller este dovada vie al acestui lucru. Daca tot am prezentat acum ceva timp incalzitorul de cafea pe USB, o data cu venirea verii era imperativ sa va prezentam si un gadget care sa va tina berea rece in anotimpul calduros in timp ce navigati linistiti pe internet sau vizionati un film.

Cea mai noua gaselnita in materie de trasnai alimentate pe USB este un racitor de bauturi inventat de o firma ce produce sisteme de racire pentru overclocking-ul calculatoarelor. Acest produs este capabil sa raceasca orice tip de bautura la numai cateva secunde de la conectare, nefiind nevoie de vreo alimentare separata, accesorii in plus sau freon.

STIL. Produsul are un aspect foarte intuitiv si compact, fara prea multe indicatoare sau butoane care ar putea da de lucru utilizatorului, avand un design demn de stilul celor de la Apple, cum din ce in ce mai multe gadgeturi adopta acelasi alb simplu, cu un buton rotund in mijloc.

Firma CoolIT vinde pe internet racitorul de cutii de bere sau de suc, pentru internauti sau internaute, cu pretul de 20,60 $ si declara ca va poate raci si pastra bautura la o temperatura de 7ÞC, ideala pentru consum in vremuri caniculare sau pentru a citi stirile in fata monitorului, in loc sa va tineti mainile ocupate de ziar si sa faceti drumuri repetate la frigider verificand daca bautura dumneavoastra este rece.

Kingston K-PEX 100

Kingston a lansat un media player. Acesta se numeste K-PEX 100, vine in configuratii de 1 sau 2 giga. Playerul vine dotat cu un tuner FM, player audio si cu posibilitatea de a vizualiza poze si documente. Dimensiunile acestuia sunt 9,4 cm x 4,5 cm x 1,4 cm si are o greutate de 65 de grame. Autonomia unui astfel de player este de 17 ore si varianta de 1 giga poate stoca, conform datelor lansate de cei de la Kingston, in jur de 907 poze, 233 de cantece sau 310 videoclipuri, fiind mai mult decat necesar pentru a trece cu succes de un week-end intr-un loc izolat de la munte sau la tara, unde televiziunea prin cablu este inca de domeniul Star Trek.

News

STATIE METEOROLOGICA GIOVANNONI. Oregon Scientific a lansat o statie meteorologica creionata de creatorul Stefano Giovannoni. Aceasta beneficiaza de un afisaj OLED cu iconite grafice, luminat albastru, ce afiseaza prognoza meteo, masoara atat temperatura din interior, cat si temperatura din exterior si umiditatea pe cinci canale. Are un ceas atomic care se seteaza singur si optiuni de setare a fusului orar, dar si suport pentru afisare in mai multe limbi de circulatie internationala. Cei de la Oregon Scientific vand ministatia meteorologica cu 150 $, ceea ce ar parea un pret un pic piperat pentru un ceas cu termometru si alarma.

CAMERE DE SUPRAVEGHERE SCUMPE, FALSE. Exista camere de supraveghere care arata si sunt ieftine si, pe partea cealalta a baricadei, exista camere de supraveghere care sunt si arata scumpe. Camerele de supraveghere lansate de Hammacher Schlemmer nu intra in nici una din categoriile de mai sus, acestea fiind camere de supraveghere false, nonfunctionale, cu un pret destul de mare pentru un led rosu care clipoceste intr-o carcasa de camera video de ultima generatie. Firma Hammacher vinde aceste camere in set de cate doua la un pret de 59,95 $ si spera ca acestea sa tina la distanta hotii, pentru cei care nu isi pot permite o camera adevarata.
×