x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Răfuială în cartier: Un mort şi trei răniţi

Răfuială în cartier: Un mort şi trei răniţi

de Ovidiu Ciutescu    |    12 Feb 2008   •   00:00
Răfuială în cartier: Un mort şi trei răniţi

11:35 • Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat mortal şi alţi trei au fost răniţi în urma unei altercaţii dintre două găşti de cartier care s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în cartierul bucureştean Berceni, informează Poliţia Capitalei.

Un tânăr de 18 ani a fost înjunghiat mortal şi alţi trei au fost răniţi în urma unei altercaţii dintre două găşti de cartier care s-a produs în noaptea de luni spre marţi, în cartierul bucureştean Berceni, informează Poliţia Capitalei.

COCOŞI. Conflictul s-a produs în jurul orei 23.00, în zona cinematografului Cultural din sectorul 4 al Capitalei, primele cercetări indicând faptul că între cele două grupuri a avut loc un conflict spontan, a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bucureşti. El a mai precizat că ancheta arată că nouă persoane ar fi fost implicate în altercaţie, patru victime şi cinci agresori. Din declaraţiile martorilor reiese că doar unul dintre agresori a lovit cu cuţitul. Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat mortal, unul a fost rănit grav şi se află internat în spital, iar alţi doi au suferi răni care nu le-a pus viaţa în pericol. "Doar unul din grupul agresorilor a lovit cu cuţitul, implicaţia celorlalţi patru fiind minoră. Totuşi dacă ei nu se vor prezenta la poliţie riscă să fie acuzaţi de complicitate la infracţiunea de omor deosebit de grav". Martorii au mai declarat că imediat după conflict agresorii au fugit. În momentul de faţă ei sunt căutaţi, însă informaţiile care să ducă la prinderea lor sunt puţine, motiv pentru care Poliţia Capitalei solicită spirijul populaţiei pentru identificarea lor. Christian Ciocan a precizat că poliţia va asigura protecţie celor care oferă informaţii.

×
Subiecte în articol: magazin