x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rapid / Dani Coman: Accidetările îmi pot distruge cariera

Rapid / Dani Coman: Accidetările îmi pot distruge cariera

de Ovidiu Ciutescu    |    11 Feb 2008   •   00:00
Rapid / Dani Coman: Accidetările îmi pot distruge cariera

12:31 • Portarul Rapidului, Dani Coman, a declarat, luni, la plecarea în Belgia, unde va efectua un control medical, că se teme că accidentarea la umărul drept i-ar putea afecta cariera.

Portarul Rapidului, Dani Coman, a declarat, luni, la plecarea în Belgia, unde va efectua un control medical, că se teme că accidentarea la umărul drept i-ar putea afecta cariera.

PESIMIST. "Accidentările fac parte din viaţa fiecărui sportiv. Nu-mi face plăcere să fac încă un control. Mâine dimineaţă îl voi face şi voi afla exact în ce situaţie ma aflu. Cel mai rău lucru este să nu mai pot juca. Mă gândesc şi la Campionatul European, şi la faptul că-mi doresc să ajut echipa pentru a câştiga campionatul. Sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, să mă refac cât mai repede şi să mă alătur colegilor", a spus Coman. Portarul Rapidului s-a accidentat la umărul drept în timpul partidei cu UTA, din etapa a 16-a a Ligii I, şi a ratat ultimele trei jocuri din stagiunea de toamnă. După perioada de refacere, problemele lui Coman au reapărut în timp ce se afla la echipa naţională pentru meciul amical cu Israel.

×
Subiecte în articol: magazin