x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rapperul Kanye West intenţionează să îi construiască soţiei sale, Kim Kardashian, o catedrală

Rapperul Kanye West intenţionează să îi construiască soţiei sale, Kim Kardashian, o catedrală

de Agerpres    |    16 Aug 2014   •   18:19
Rapperul Kanye West intenţionează să îi construiască soţiei sale, Kim Kardashian, o catedrală

Rapperul Kanye West, cunoscut pentru gesturile sale extravagante, plănuieşte să îi construiască soţiei sale, Kim Kardashian, o catedrală la fel de spectaculoasă ca La Sagrada Familia.

Potrivit publicaţiei The National Enquirer, West doreşte pentru Kim o catedrală la fel de impozantă ca faimosul monument din Barcelona, care ar urma să fie folosită pentru ceremoniile familiei.

"Ei doresc un loc unde să organizeze nunţile, botezurile şi înmormântările familiei în anii ce vor veni", a declarat o sursă pentru publicaţia menţionată. "Însă Kanye este Kanye, aşa că va fi ceva extrem de exagerat", a completat aceeaşi sursă.

Potrivit acesteia, Kanye a vizitat La Sagrada Familia de mai multe ori şi de fiecare dată a fost impresionat. "Şi-a dorit întotdeauna ceva asemănător pentru propria sa familie", a adăugat sursa.

Potrivit Daily Mail, rapperul este în prezent în căutarea locului perfect pentru construirea catedralei. Kanye ar fi alocat 5 milioane de dolari pentru proiect şi intenţionează să lanseze un apel online fanilor pentru donaţii.

×
Subiecte în articol: Kanye West Kim Kardashian sagrada familia