x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Rauta)cizme - Dor de Prigoana

(Rauta)cizme - Dor de Prigoana

de Sebastian S. Eduard    |    17 Noi 2006   •   00:00

De cand Prigoana a plecat in Statele Unite nu mai ma simt om. Fara el televizorul nu mai are nici un sens. Nici macar Senso TV.



De cand Prigoana a plecat in Statele Unite nu mai ma simt om. Fara el televizorul nu mai are nici un sens. Nici macar Senso TV.
Va dati seama ca cel mai grav banc pentru ratingul Romaniei - si nu ma refer la indicativele BUBID sau BUBOR - ar incepe cam asa:
"Becali, Prigoana si Columbeanu naufragieaza pe o insula pustie. Acolo...". Ar fi dezastru, ce mai.
La Dan Diaconescu sunt acum prezenti toti "nasparlii". Babe aduse direct din batatura, pe care, daca le gadili mai tare o sa-ti spuna chiar si cine l-a ucis pe Kennedy - asta daca nu iti vor sopti ca tocmai l-au vazut, alaturi de Elvis la un pahar de vorba... Pana atunci insa iti povestesc cu lux de amanunte pe care nu ti-l doresti cum au fost ele violate.. bla bla bla...
Acu’ cea mai mare distratie a mea la OTV este sa vad burtierele. Unele dintre ele sunt vechi de doua-trei zile, dar probabil ca portarul care le baga a lipsit de la lectia de engleza si intelege cu totul altceva de la "breaking-news".
La un moment dat vad cele scrise si ma cutremur. "A revenit Prigoana", ma gandesc cand vad urmatorul text: "Seism in Argentina". "Aha", imi spun. "Este vorba fara nici o indoiala de Argentina lui Prigoana". Din pacate este o stire pe bune. Poate singura. In Argentina a fost cutremur, Prigoana e in State, iar noi ne carpim ratingul de pe o zi pe alta...

×
Subiecte în articol: prigoana