x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Rauta)cizme - Hosearmando, Rexona si Musca

(Rauta)cizme - Hosearmando, Rexona si Musca

de Sebastian S. Eduard    |    25 Aug 2006   •   00:00

Acasa TV coace o telenovela. Poate chiar doua. Antena 1 si Lazarov, inca una. TVR1 filmeaza intens la un serial. Nu-i putem spune telenovela, ca se supara. Conducerea.

Acasa TV coace o telenovela. Poate chiar doua. Antena 1 si Lazarov, inca una. TVR1 filmeaza intens la un serial. Nu-i putem spune telenovela, ca se supara. Conducerea. Pana si Animal Planet, care a difuzat o telenovela, "Mosia mangustelor", cu suricatele Shakespeare si Mozart in rolurile principale, se pregateste acum de un nou sezon, cu rechini. Yum-yum. Telenovelele noastre au romantism, au conflict, au personaje puternice, au lacrimi… de dragoste sau de iubire, in functie de trust. Si mai au personaje pe care, daca nu le cheama Hosearmando sau Cassandra, macar se numesc Lorena, Oana, Rexona sau mai stiu eu ce nume de sapunuri sau ciocolate.

In politica nu exista telenovele, desi ar trebui. Se plange mult, mai ales la alegeri sau atunci cand abandoneaza unul dintre apropiati, exista perioade romantice, atunici cand tu si PARTIDUL sunteti una, dupa care urmeaza conflictul, pentru ca PARTIDUL te-a mintit - niciodata invers - si acum vrei sa pleci. Personajele sunt puternice in sensul ca isi umfla permanent muschii (in general cei abdominali, antrenati in fotoliile Casei Poporului). Dar ceva tot nu au. Nu au nume. Parlamentarii nostri (sau politicienii, in general) nu au nume de telenovela. Ei se numesc Mazare, Fanita, Boc, chiar Basescu, Ciorbea, Vacaroiu, Gusa, Musca. Trebuie sa fii nebun sa incerci sa faci o telenovela cu numele astea.

×