x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Răută)cizme - Parizerul dlui Condurăţeanu

(Răută)cizme - Parizerul dlui Condurăţeanu

de Sebastian S. Eduard    |    22 Aug 2008   •   00:00

Pe dl Condurăţeanu îl ştiţi. Un personaj nemai­pomenit de cald, colegul nostru, căruia îi picură metaforele dintr-un stilou mult prea bine umplut atunci cînd nu se află la un taifas me­­dical la televizor.



Pe dl Condurăţeanu îl ştiţi. Un personaj nemai­pomenit de cald, colegul nostru, căruia îi picură metaforele dintr-un stilou mult prea bine umplut atunci cînd nu se află la un taifas me­­dical la televizor. Ceea ce nu ştiţi este că dl Con­durăţeanu este şi un foarte mare iubitor de cîini. A "înfiat" re­cent două jigodii aciuate pe lîngă postul de televizi­une şi, cu ajutorul unei vînzătoare, la fel de inimoasă, reuşeşte să cumpere nişte parizer la preţ de fabrică. Cu pari­ze­rul tăiat felii-felii, dl Condurăţeanu dă fie­căruia, pe rînd, cîte o porţie de fericire. Azi aşa, mîine aşa, pînă cînd cîinii s-au mai întremat. În special ăla mai ne­gru şi mai urît care, acum, o dată ce pri­meşte bucata de parizer, o dă jos, pentru a aler­ga la bucata de parizer a fostului co­leg de suferinţă. I-o ia de la gură, du­pă care se întoarce la bucăţica sa. Celălalt nu poate să se apere şi se uită cu ochi rotunzi, de cîine,  către filantrop.

Dl Condurăţeanu este înnebunit: cum să rezolve el, pe loc, o problemă pe care, de la Revoluţie încoace, nu a putut-o rezolva nimeni. Ne referim, bineînţeles, la accesul la os.

×
Subiecte în articol: parerea mea