x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun RBS - Bancherii continua sa sarbatoreasca un an de "succes"

RBS - Bancherii continua sa sarbatoreasca un an de "succes"

10 Noi 2008   •   00:00
RBS - Bancherii continua sa sarbatoreasca un an de "succes"

Pentru a marca "succesul" intr-un an in care colapsul din industria bancara a dus la un o criza financiara la nivel mondial, la doar o saptamana dupa ce au obtinut un ajutor din partea statului de 20 de miliarde de lire sterline, Royal Bank of Scotland a oferit directorilor sai executivi o petrecere de 300.000 de lire sterline,



In ciuda faptului ca organizatorii au facut tot posibilul pentru a expune evenimentul cat mai putin publicului, participantii au reusit sa dea totul peste cap, voia buna insotita de dansuri si alcool a depasit cadrul restrans in care se desfasura si a coborat in strada, la orele mici ale diminetii.    

Aproape 400 de angajati ai bancii, din divizia de creditare, si invitati ai acestora, au avut parte de o petrecere la care nu s-a facut nicio concesie atunci cand a fost vorba de calitate in defavoarea economiei: cazare la hotel de cinci stele, cele mai scumpe vinuri, program artistic.   

Pentru a camufla evenimentul, organizatorii au anulat rezervarea pe care o facusera initial, la un hotel din Hampshire, si au mutat evenimentul la Edinburgh, recomandand participantilor sa-si cumpere biletele de avion pe cont propriu, urmand ca acestea sa fie decontate ulterior. Pentru a fi ocoliti de stres, in mod nejustificat,  invitatilor le-a fost platita ziua libera oferita pentru a fi prezenti la petrecere.

Personalul diviziei de credite s-a delectat cu glumele facute pe seama crizei financiare de un comic englez, din care nu au lipsit referirile la posesorii de credite ipotecare, nevoiti sa stranga cureaua si sa economiseasca si au dansat pe muzica unui grup ce numara 20 de muzicieni.

Purtatorul de cuvanta al RBS a declarat ca petrecerea in cauza reprezinta un eveniment care se desfasoara in fiecare an si care are loc  pentru recompensarea celor care au rezultate desebite in activitatea pe care o depun. El nu a dat detalii despre costurile petrecerii, estimata de ziarele engleze la aproape 300.000 de lire sterline, si a insistat asupra faptului ca este un bonus pentru cei merituosi.

Petrecerea s-a terminat... 1.40 am.

×
Subiecte în articol: lumea