x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Reality-show / Pussycat Dolls, in cautarea celei de-a 7-a "papusi"

Reality-show / Pussycat Dolls, in cautarea celei de-a 7-a "papusi"

de Raluca Grintescu    |    18 Aug 2006   •   00:00
Reality-show / Pussycat Dolls, in cautarea celei de-a 7-a "papusi"

MUZICA
Cele sase cantarete vor fi vedetele unui nou reality-show, intitulat "The Search for the Next Pussycat Doll" ("In cautarea noii Pussycat Doll"), la initiativa postului de televiziune american CW.
MUZICA
Cele sase cantarete vor fi vedetele unui nou reality-show, intitulat "The Search for the Next Pussycat Doll" ("In cautarea noii Pussycat Doll"), la initiativa postului de televiziune american CW. Show-ul este un tur de forta pentru concurentele care se vor intrece in talent si imaginatie. Fiecare episod va dezvalui telespectatorilor probe de auditie, evenimentele din culise, supravegheate atent de gazde - Pussycat Dolls - si de creatorul/managerul fetelor, Robin Antin. Potrivit declaratiilor presedintelui CW, Dawn Ostroff, reality-show-ul se va baza mai mult pe autoritatea feminina a concurentelor. In ceea ce priveste aparitia la tv, se pare ca serialul va fi difuzat abia de anul viitor. Producatorii show-ului sunt tot cei care au realizat si "America’s Next Top Model" si McG, regizorul seriei cinematografice "Charlie’s Angels".

COMERT. La inceputul anului, compania Hasbro s-a gandit sa fabrice o linie de papusi pentru copii, modelate dupa sexoasele Pussycat Dolls. Planurile le-au fost date insa peste cap de doua grupari activiste, "Dads and Daughters" si "Campaign for a Commercial-Free Childhood", care s-au opus vehement acestei idei, considerand ca papusile nu sunt potrivite pentru copii, din cauza continutului sexual din piesele si show-urile live ale celor sase membre. Casa de discuri a grupului de cantarete a semnat un contract si cu Estee Lauder pentru o linie de cosmetice marca Pussycat Dolls.

Flash news

SOLO. Chitaristul de la The Strokes, Albert Hammond Jr, si-a anuntat primul album solo. "Yours To Keep", un disc cu zece piese, contine piese inregistrate cu artisti precum Sean Lennon, Judy Porter (Fountains Of Wayne), Ben Kweller, Mikki James, Sammy James Jr si managerul trupei, Ryan Gentles. Albumul a fost inregistrat in studiourile Electric Ladyland din New York cu Josh Lattanzi la chitara bass si Matt Romano la tobe, iar fostul membru al trupei Thin Lizard Dawn a fost producatorul.

SOUNDTRACK. OutKast a facut public tracklist-ul noului lor album pentru coloana sonoara a filmului "Idlewild". Materialul audio, care va fi lansat pe piata in urmatoarele zile, are invitati pe masura: Lil Wayne, Snoop Dogg, Sleepy Brown si Macy Gray, printre altii. Lansarea filmului "Idlewild" a fost amanata de mai multe ori pana acum. In pelicula, Andre 3000 joaca rolul lui Percival, un cantaret de pian, in timp ce Big Boi este managerul clubului.

×
Subiecte în articol: pussycat dolls pussycat