x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Realizări - Bilanţ substanţial al biroului IAA România

Realizări - Bilanţ substanţial al biroului IAA România

23 Feb 2008   •   00:00

La 21 februarie, actualul Consiliu Director al IAA România a prezentat raportul de activitate pentru primul an de mandat şi a anunţat proiectele pentru anul 2008.



La 21 februarie, actualul Consiliu Director al IAA România a prezentat raportul de activitate pentru primul an de mandat şi a anunţat proiectele pentru anul 2008.

Fondată în 1993, IAA România este unul dintre birourile locale ale Asociaţiei Internaţionale de Advertising, organism care îşi propune să promoveze şi să sprijine comunitatea profesională din comunicare pe plan mondial. 2007 a fost un an substanţial din punctul de vedere al iniţiativelor IAA România. Una dintre cele mai mari realizări ale biroului românesc al IAA fiind organizarea în România, la 26-28 septembrie, a Summitului European al IAA, primul eveniment de o asemenea amploare desfăşurat până acum în Europa.

Ce s-a fåcut. În ceea ce priveşte realizările pe plan local sunt de menţionat: organizarea împreună cu UAPR (Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România) a ediţiei 2007 a premiilor Effie, deschiderea filialei pentru juniori a IAA (IAA Young Professionals), lansarea editurii IAA şi a cărţii Efectele Publicităţii, lansarea Şcolii IAA de Marketing şi Comunicare, amenajarea sediului asociaţiei şi deschiderea lui ca spaţiu de dialog pentru organizaţiile din industria de comunicare. Unul dintre proiectele începute anul acesta este lansarea Programului Naţional de Educare pentru un stil de viaţă sănătos derulat în parteneriat cu CAN şi care va beneficia de o campanie semnată Odissey. De asemenea, IAA a iniţiat şi intenţionează să finalizeze un proiect de reglementare a publicităţii stradale, proiect derulat pentru Primăria Municipiului Bucureşti. O iniţiativă a biroului este acordarea unor premii de excelenţă pentru personalităţi care prin profesionalismul şi etica lor au făcut diferenţă în domeniile în care activează. Detalii privind nominalizările la aceste premii vor fi disponibile pe site-ul www.iaa.ro. (Eliza Dumitrescu)

×
Subiecte în articol: romania sufletul comertului