x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Repetenţi la french kiss

Repetenţi la french kiss

de Oana-Maria Baltoc    |    13 Ian 2011   •   23:33
Repetenţi la french kiss

146434-pirate1.jpg„Este cel mai drăguţ bărbat pe care ţi-ai dori să-l întâlneşti, dar nu este în stare să sărute pe platourile de filmare”, a declarat actriţa Hellen Miren pre­sei americane despre partenerul său din filmul „The Mosquito Coast”, Har­rison Ford. „Pro­babil că nici în afa­ra platourilor de filmare nu se des­cur­că prea bine. Nu este numai pă­re­rea mea, şi alte actriţe sunt de acord cu mine”, a pus Hellen paie pe foc.

Nu e singura vedetă de la Hollywood care s-a declarat nemulţumită de prestaţia celor pe care a avut ocazia să-i sărute în scop strict profesional. Keira Knightley „i-a testat” atât pe Johnny Depp, cât şi pe Orlando Bloom la filmările pentru „Piraţii din Caraibe” şi a tras imediat concluzia, pe care a făcut-o publică: „Johnny Depp s-a descurcat mai bine”.

Leonardo DiCaprio nu a impresionat-o pe Virginie Ledoyen când au lucrat împreună la „The Beach”, chiar dacă actriţa îl consideră un tip de treabă: „Nu mi l-aş dori drept iubit. Nu am avut parte de nici un strop de sensibilitate sau de pasiune în scenele de dragoste. Iar în timpul scenelor de amor filmate sub apă, singurul lucru la care m-am gândit a fost să nu mă înec. Nici măcar nu îmi amintesc sărutul”.

La rândul ei, Helena Bonham Carter „l-a pârât” pe Woody Allen, care a făcut-o să se simtă foarte prost după ce i-a făcut o listă cu ceea ce nu-i place să se întâmple când filmează o scenă intimă: „Îţi spune în faţă că, de exemplu, nu permite schimbul de salivă. Poate fi destul de supărător să auzi asta, mai ales că el nu depune nici un fel de efort”. Chiar dacă pare surprinzător, nici Tom Cruise nu se descurcă la french kiss. Actriţa Thandie Newton a povestit despre senzaţiile care au încercat-o în timp ce-l săruta: „A fost un sărut îngheţat şi cam umed. Ajunsă acasă, după o zi de filmări, m-am pomenit că mă plângeam tuturor că a fost prea cald şi că a trebuit să ne sărutăm de prea multe ori”. Nici doamnele nu au fost scutite de antireclamă. „Ciudat, dulceag, nu prea simpatic”, cam asta a avut de zis James McAvoy după ce a mozolit-o pe frumoasa Angelina. Iar James Franco nu a simţit pic de pa­siune când a sărutat-o pe Sienna Miller, însă actriţa britanică are o scuză: o durea un molar. Biata de ea a fost nevoită, într-un final, să cheme dentistul pe platoul de filmare.

La polul opus se situează starul din „Twilight”/”Amurg”, Robert ­Pattinson. A fost ales, alături de Kristen Stewart, atât în 2009, cât şi în 2010, actorul de la Hollywood care sărută cel mai bine pe marele ecran, în cadrul MTV Movie Award.

×
Subiecte în articol: fun