x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Resident Evil, incă o tură

Resident Evil, incă o tură

02 Noi 2007   •   00:00

După "Resident Evil: Experiment Fatal" (2002) şi "Resident Evil: Ultimul război" (2004), Milla Jovovich revine in al treilea episod din serie: "Dispariţia"

După "Resident Evil: Experiment Fatal" (2002) şi "Resident Evil: Ultimul război" (2004), Milla Jovovich revine in al treilea episod din serie: "Dispariţia"

Pe cont propriu. La ani după dezastrul din Racoon City, Alice (Milla Jovovich) este pe cont propriu, ştiind că a devenit ea insăşi un pericol, capabil de a pune in primejdie pe cei din jurul ei. Lupta pentru supravieţuire şi pentru a anihila Umbrella Corporation, condusă de sinistrul Albert Wesker (Jaso O’Mara) şi de cercetătorul-şef Dr Issacs (Ian Glen). In timp ce călătoreşte prin Deşertul Nevada şi prin ruinele Las Vegas-ului, Carlos Olivera (Oded Fehr), L.J. (Mike Epps) şi noii supravieţuitori K-Mart (Spencer Locke), Claire Redfield (Ali Larter) şi asistenta medicală Betty (Ashanti) trebuie să lupte impotriva unor hoarde de zombi, ciori ucigaşe şi a altor creaturi inspăimăntătoare născute din mutaţiile virusului T, care a ucis deja milioane de persoane.

Record. Seria "Resident Evil" a bătut deja un record. Este prima trilogie cinematografică bazată pe un joc video.Deşi in Statele Unite filmul nu a beneficiat de o previzionare pentru critici (pentru a preintămpina reacţia lor negativă), producţia science fiction se bucură de popularitatea fanilor genului. Filmul a avut un buget de aproximativ 45 de milioane de dolari, buget pe care l-a recuperat deja numai din biletele văndute in Statele Unite.

Video&DVD

Nimic nou pe frontul de vest. Ca mai toate mesajele din filme care sunt asimilate aproape imediat, adaptarea neşlefuită a lui Lewis Milestone, după romanul antirăzboi al lui Erich Remarque, şi-a pierdut din impact. La ani buni după lansare, incă era interzis in ţările care se pregăteau de război. Povestea urmăreşte un grup de recruţi germani in primul război mondial in drumul lor de la idealism la deziluzie. Aşa cum spune personajul principal (Lew Ayres), "Trăim in tranşee şi luptăm. Incercăm să nu fim ucişi asta e tot". Filmul este o antologie de scene faimoase: Ayres, prins intr-un crater de obuz impreună cu omul pe care il omorăse; prima intălnire intre veterani şi recruţi; infanterişti seceraţi de mitraliere; lumina lunii care inoată impreună cu fermiere franceze; discursul pacifist al lui Ayres etc.

Războiul-fulger al fraţilor Marx.

Această satiră politică este cel mai amuzant şi nebun film al fraţilor Marx. Groucho este Rufus T. Firefly, dictatorul amuzant din tărămul mitic Freedonia. Harpo şi Chico sunt trimişi ca spioni de adversarul politic al lui Groucho, calculatul Trentino (Louis Calhen). Filmul este plin de scene faimoase, care au fost copiate ulterior şi de Woody Allen in Mad Magazine.

×
Subiecte în articol: film resident evil