x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Richard Clayderman, eşec dureros în faţa celui mai dur public în faţa căruia a performat

Richard Clayderman, eşec dureros în faţa celui mai dur public în faţa căruia a performat

07 Feb 2013   •   17:43
Richard Clayderman, eşec dureros în faţa celui mai dur public în faţa căruia a performat

Cunoscutul pianist Richard Clayderman a avut parte de un eşec dureros, la ultima sa reprezentaţie, nefiind capabil să impresioneze probabil cel mai dur public de care a avut parte în toată cariera sa.

Clayderman, care a lansat marţi albumul "Romantique", a dat o scurtă reprezentaţie la... Grădina Zoologică din Londra. Evenimentul a făcut parte din campania de promovare pusă la cale de casa sa de discuri, ideea fiind că piesele de pe album sunt atât de romantice încât sigur le va determina şi pe broaştele ţestoase de Galapagos să se împerecheze.

Clayderman a cântat în faţa unui cuplu de broaşte ţestoase în floarea vârstei (70 de ani), în speranţa că acestea se vor acupla. Broaştele ţestoase de Galapagos sunt o specie periclitată în sălbăticie, care se împerechează destul de greu în captivitate.

Cele două exemplare au asistat însă cât se poate de pasiv la eforturile lui Clayderman, care a cântat inclusiv celebra piesă "Ballade pour Adeline" şi nu s-au animat decât atunci când îngrijitorii le-au adus nişte morcovi.

Clayderman a declarat că de câte ori cântă la pian în casă, câinele său din rasa "golden retriever" pare foarte încântat, motiv pentru care credea că "muzica mea este plăcută pentru toate animalele".

În ciuda eşecului, pianistul spune că experienţa a fost una interesantă.

"După ce am cântat în toată lumea, Asia, America de Sud, Europa, mi se pare foarte amuzant să cânt şi la ZOO", a spus Clayderman. 

Ballade pour Adeline

×