x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rihanna, dată în judecată de antrenoarea ei de fitness

Rihanna, dată în judecată de antrenoarea ei de fitness

04 Mar 2010   •   00:00
Rihanna, dată în judecată de antrenoarea ei de fitness
Sursa foto: BERTHOLD STADLER/DDP

Artista a fost dată în judecată, printr-o acţiune depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, de antrenoarea ei de fitness, Cindy Percival, care, potrivit TMZ.com, susţine că artista îi datorează 26.000 de dolari pentru serviciile prestate.



Cindy Percival declară că a fost angajată pentru a presta "servicii de fitness personale şi exclusive" pentru Rihanna şi că trebuia să fie plătită cu 1.500 de dolari pe zi, însă nu a fost plătită pentru anumite zile în care a lucrat pentru renumita cântăreaţă, în perioada septembrie-octombrie 2009.

Percival a solicitat, totodată, plata sumei de 2.644 dolari, drept cheltuieli de călătorie, susţinând că a fost nevoită să se deplaseze, pe bani proprii, prin toată Europa, pentru a se ocupa de fizicul Rihannei.

Contactat de reporterii site-ului TMZ, agentul de presă al Rihannei nu a dorit să comenteze aceste informaţii, informează accesshollywood.com, citat de Mediafax. Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.", la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia".

×
Subiecte în articol: magazin