x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rip Torn, arestat pentru că a intrat beat şi înarmat într-o bancă

Rip Torn, arestat pentru că a intrat beat şi înarmat într-o bancă

31 Ian 2010   •   00:00

Actorul Rip Torn, în vârstă de 78 de ani, câştigător al premiului Emmy, a fost arestat în weekend după ce poliţia l-a găsit într-o bancă din statul Connecticut beat şi înarmat.



Torn a fost plasat în detenţie şi i s-a stabilit o cauţiune de 100.000 de dolari, după ce poliţia a răspuns unei alarme declanşate în Banca Litchfield din Salisbury, Connecticut, localitatea în care trăieşte actorul. Poliţiştii l-au găsit pe actor în interiorul băncii, închisă la acel moment, "cu un revolver încărcat" şi "în stare avansată de ebrietate", se precizează într-un comunicat dat publicităţii. El a fost acuzat de intrare prin efracţie, încălcare a proprietăţii private, comportament infracţional şi deţinere de arme.


Actorul, care a câştigat un premiu Emmy pentru "The Larry Sanders Show" în 1992, a apărut recent în mai multe episoade ale serialului "30 Rock". Rip Torn a apărut atât în filmul original "Men in Black", cât şi în a continuarea producţiei. El a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din "Cross Creek" în 1983, doi ani înainte ca soţia sa, Geraldine Page, să câştige această distincţie pentru cel mai bun rol feminin. Rip Torn, văr al actriţei Sissy Spacek, a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani pentru conducere în stare de ebrietate, fiind amendat sau condamnat la zile de închisoare cu suspendare.

×
Subiecte în articol: magazin