x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rockerii de la Motley Crue, fascinaţi de frumuseţea româncelor!

Rockerii de la Motley Crue, fascinaţi de frumuseţea româncelor!

05 Iun 2012   •   11:20
Rockerii de la Motley Crue, fascinaţi de frumuseţea româncelor!

Nu doar Madalina Ghenea a sucit mintile artistilor de peste hotare. Romancele sunt celebre pentru frumusetea lor chiar si in lumea nebuna a rockului. Desi printre cuceririle lor se numara vedete care au umplut paginile ziarelor, rockerii de la trupei Motley Crue abia asteapta sa vada daca bucurestencele sunt chiar atat de frumoase si sexy pe cat se spune. Rockerii vor ajunge in tara noastra luna aceasta, pentru a concerta in premiera la un festival din Romania: OST FEST, editia 2012!

In ce galerie a celebritatilor ar intra fetele noastre? Primul despre care ar trebui sa discutam este Tommy Lee, care a fost casatorit de trei ori: cu Elaine Starchuk (model), cu Heather Locklear (actrita) si cu Pamela Anderson (model si actrita). De numele lui au fost legate insa nenumarate scandaluri si aventuri, o dovada clara ca celebrul cantaret nu se da inapoi cand vine vorba de a petrece alaturi de femeile frumoase.

Basistul Nikki Sixx a fost fotografiat de paparazzii de peste ocean in compania unor blonde voluptoase, chiar daca ultimele barfe spun ca este intr-o relatie cu actrita Denise Richards, fosta sotie a lui Charlie Sheen. De fapt, este cunoscuta pasiunea pe care artistul o are pentru acest tip de femei.

Vince Neil are si el o galerie impresionanta de cuceriri. La jumatatea anului 1983 s-a casatorit cu Elizabeth Lynn. Cinci ani mai tarziu era deja divortat si se casatorea cu Sharise Ruddel. Ei i-a urmat Heidi Mark in anul 2000. Aceasta ultima casatorie a durat doar un an. In prezent este casatorit cu Lia Gerardini, iar barfele spun ca au un obicei din a imparti dormitorul cu alte femei.

Casatoriti sau singuri, fiecare dintre membrii trupei Motley Crue este hotarat sa profite de zilele pe care le vor petrece in Romania, la jumatatea lunii iunie, atunci cand vor canta in cadrul OST FEST, la Romexpo.

×