x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Romario a demisonat de la Vasco da Gama

Romario a demisonat de la Vasco da Gama

de Ovidiu Ciutescu    |    07 Feb 2008   •   00:00
Romario a demisonat de la Vasco da Gama

14:19 • Atacantul brazilian Romario şi-a dat demisia miercuri seara din funcţia de antrenor-jucător al echipei Vasco da Gama, în urma unui conflict cu preşedintele clubului, care i-a cerut să introducă un jucător în echipă, informează AFP.

Atacantul brazilian Romario şi-a dat demisia miercuri seara din funcţia de antrenor-jucător al echipei Vasco da Gama, în urma unui conflict cu preşedintele clubului, care i-a cerut să introducă un jucător în echipă, informează AFP.

DÂRZ. "Am terminat cu Vasco", a declarat Romario iritat de faptul că preşedintele Eurico Miranda i-a cerut să joace în atac cu Alan Kardec în locul tânărului Abuda. În prezent, Romario este suspendat pentru 120 de zile, după ce a fost descoperit pozitiv. Atacantul de 42 de ani a declarat că este nevinovat, substanţa dopantă din corpul său provenind de la o soluţie împotriva căderii părului. Fostul jucător al Barcelonei declarase la începurul săptămânii că dacă suspendarea nu îi va fi micşorată, se va retrage din activitatea fotbalistică la 30 martie, când îi expiră contractul cu Vasco da Gama.

×
Subiecte în articol: magazin