x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Roxana Ionescu: Crede în barză, dar o aşteaptă pe mai târziu

Roxana Ionescu: Crede în barză, dar o aşteaptă pe mai târziu

de Roxana Ioana Ancuta    |    01 Feb 2008   •   00:00

Vine sau nu vine!? Barza... Roxana Ionescu a ajuns la vârsta la care deja visează şi ea la co­pii. “Îmi plac foarte mult co­piii şi îmi doresc foar­te mult unul, dar deocamdată mi-e frică să spun «gata, mă apuc de făcut copii». Am 22 de ani şi mă gân­desc că mai am timp..."

A fost odată ca niciodată o fetiţă. Nici prea cuminte, dar nici prea năzdrăvană. Oricum, era un copil cu multe idei acceptate fără probleme de bunicii ei care o adorau.

 

Aşa se face că Roxana Ionescu – Mama Natură (pseudon­i­mul nu mai e de actualitate) –, co­pil fiind, îi pregătea bunicului masa, pe care acesta o savura până la ultima firimitură. Ea ştia cel mai bine să gătească pă­mânt asezonat cu roşii. Iar bu­nicul (numai el ştie cum) înghi­ţea pe nemestecate ce-i dădea fe­tiţa de mâncare, pentru că alt­fel era pedepsit cu lacrimile de crocodil ale micuţei.

 

Bărbaţii care au admirat-o şi o admiră încă pe Roxana (deşi este femeie măritată acum) poate şi-o imaginează cu greu copil, dar ea cu mare plă­cere îşi aduce aminte de aceas­tă frumoasă perioadă a vie­ţii.  Pri­mii şapte ani de viaţă i-a petrecut aproape numai la bu­nici, la ţară. “Am avut o co­pi­lărie foarte frumoasă, iar bu­ni­cii din partea tatălui au făcut tot ce-am vrut eu. Organizam spec­tacole în curte, unde întindeam tot felul de haine vechi şi în faţa cărora, aşezată pe un scaun, începeam să cânt până veneau şi vecinii. În Bucureşti însă am copilărit ca un copil normal. Mă ocupam cu şcoala şi cu dansurile moder­ne (de care m-am ţinut 11 ani), după care aşteptam să vină week-end-ul sau vacanţa ca să plec iar la ţară, la bunici.” 

 

Vine sau nu vine!? Barza... Roxana Ionescu a ajuns la vârsta la care deja visează şi ea la co­pii. “Îmi plac foarte mult co­piii şi îmi doresc foar­te mult unul, dar deocamdată mi-e frică să spun «gata, mă apuc de făcut copii». Am 22 de ani şi mă gân­desc că mai am timp. Soţul meu este dispus să facem când vreau eu, iar dacă mă hotărăsc să renunţ acum la tot ceea ce fac – pentru că va trebui să iau o pauză – nu are nimic împo­tri­vă şi... ne apucăm. Sunt neho­tă­râtă şi nu vreau să fac o alegere greşită, pe care să o regret apoi. Oricum, va veni de la sine, de la Doamne Doam­ne sau... poate vine barza. Eu cred în barză.”

 

De aproape un an, Roxana Ionescu a mai dat jos din kilograme. “Am slăbit 10 kg şi n-aş vrea acum să mă fac iar o bi­lu­ţă”, spune ea. “Mi-am schimbat total modul de viaţă în ceea ce priveşte regimul alimentar. Nu e o cură drastică, pur şi simplu în­văţ să mănânc sănătos şi co­rect. Am mers la nutriţionist, mi-am făcut analizele şi mi-a spus ce ar fi bine să fac, la ce ar fi bine să renunţ. Nu mai mă­nânc prăjeli, carne de porc, am renunţat la combinaţia carne - cartof, doar ocazional mai mă­nânc dulciuri, nu mai beau su­curi, ci doar apă plată şi foarte mult ceai. Am scăzut foarte mult în circumferinţă. Şi se vede. Dar nu-mi pare rău, pentru că acum e mai bine. Mă simt mai bine aşa”.

 

Începând de la 1 februarie, Roxana Ionescu va putea fi văzută în cadrul noii ediţii a emisiunii “Vreau să fiu vedetă”, de la Antena 1, prezentată de Ovidiu Cuncea. De data aceasta, juriul va fi format din: Felicia Filip, Niculina Stoican, Mihai Trăistariu, Paula Seling. “Vreau să fiu vedetă” va fi difuzată  în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1.

 

"Am slăbit 10 kg şi n-aş vrea acum să mă fac iar o biluţă. Mi-am schimbat total modul de viaţă în ceea ce priveşte regimul ­alimentar”

Roxana Ionescu

×
Subiecte în articol: roxana cover story roxana ionescu