x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rusia/ Putin, pregătit să devină prim-ministru

Rusia/ Putin, pregătit să devină prim-ministru

de Ovidiu Ciutescu    |    14 Feb 2008   •   00:00
Rusia/ Putin, pregătit să devină prim-ministru

13:27 • Vladimir Putin a declarat joi că este mulţumit de perspectiva transferării puterii candidatului său preferat la alegerile prezidenţiale de luna viitoare, prim-vicepremierul Dmitri Medvedev. Putin, pare pregătit ăi pentru a prelua prerogativele funcţiei de prim-ministru, duupă alegerile din martie.

Vladimir Putin a declarat joi că este mulţumit de perspectiva transferării puterii candidatului său preferat la alegerile prezidenţiale de luna viitoare, prim-vicepremierul Dmitri Medvedev. Putin, pare pregătit ăi pentru a prelua prerogativele funcţiei de prim-ministru, duupă alegerile din martie.

SPRIJIN. "Există o comuniune personală, am încredere în el", a declarat Putin în cursul conferinţei sale anuale. Preşedintele Rusiei a precizat că Medevedev va semnala o continuare a politicilor promovate de el cu ocazia unui discurs pe care îl va rosti vineri. "Discursul său îl va completa pe al meu în cadrul Consiliului de Stat şi va sublinia continuarea (politicilor) pentru următorii patru ani". Putin, a reiterat joi că este pregătit să devină prim-ministru după opt ani în funcţia de şef al statului, relatează AFP. "Sunt pregătit să lucrez în calitatea de şef al guvernului" după alegerile prezidenţiale din 2 martie, în care favorit este Dimitri Medvedev. Actualul prim-vicepremier Dmitri Medvedev anunţa în decembrie că dacă va fi ales îi va propune lui Vladimir Putin să devină prim-ministru.

×
Subiecte în articol: magazin