x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Russell Crowe vrea sa fie Steve Irwin

Russell Crowe vrea sa fie Steve Irwin

de Raluca Grintescu    |    29 Sep 2006   •   00:00
Russell Crowe vrea sa fie Steve Irwin

Actorul australian Russell Crowe si-ar dori sa joace rolul lui Steve Irwin, intr-un eventual film despre viata acestuia, relateaza site-ul Contactmusic.

PAREREA MEA
Actorul australian Russell Crowe si-ar dori sa joace rolul lui Steve Irwin, intr-un eventual film despre viata acestuia, relateaza site-ul Contactmusic. Cel cunoscut sub numele de Crocodile Hunter a incetat din viata la inceputul acestei luni, cand a fost intepat in inima de o pisica de mare. Crowe era bun prieten cu Irwin si a tinut sa-i aduca un omagiu acestuia intr-un mesaj video difuzat la ceremonia publica organizata in memoria marelui iubitor de natura.

Se pare ca actorul a contactat deja Universal Studios, cu un proiect privind realizarea unui film despre viata lui Steve Irwin.

"Nu este vorba despre bani. Russell doreste sa faca ceva in onoarea prietenului sau. Mai de mult, Steve i-a spus lui Russell ca ar vrea ca el sa fie cel care sa-l intruchipeze intr-un film biografic", a dezvaluit un apropiat al starului. (Raluca Grintescu)

Pe scurt

FARA HUMMERE. Arnold Schwarzenegger a renuntat la colectia sa de masini Hummer, in valoare 950.000 de dolari, pentru a salva mediul inconjurator. Fostul actor este prima persoana care a detinut o astfel de masina, in 1992, dupa ce i-a convins pe producatori sa le fabrice si in scopuri nemilitare.

NOUL "IMPOSIBIL". Brad Pitt a dezmintit zvonurile conform carora il va inlocui pe Tom Cruise in urmatoarele parti ale seriei Misiune Imposibila. Potrivit sursei citate, Paramount Studios a anuntat ca renunta la Cruise, care a jucat rolul agentului Ethan Hunt in primele trei parti ale filmului, acuzandu-l pe acesta pentru incasarile slabe ale ultimei parti. Pitt a fost anuntat de presa din SUA drept starul cu cele mai multe sanse pentru preluarea rolului, insa reprezentantii acestuia au dorit sa nege informatia.

CASATORIE. Cantareata americana Anastacia a acceptat propunerea in casatorie facuta de Wayne Newton, un expert in arte martiale, in varsta de 38 de ani. Acesta s-a ocupat de protectia vedetei in cateva turnee si a inceput sa locuiasca impreuna cu aceasta in casa ei din Beverley Hills. Cei doi intentioneaza sa se casatoreasca in cursul anului viitor. (Raluca Grintescu)
×