x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sănu-ţi faci ghips cioplit!

Sănu-ţi faci ghips cioplit!

de Anca Nicoleanu    |    23 Apr 2010   •   00:00
Sănu-ţi faci ghips cioplit!

E o nouă modă să-ţi etalezi ghipsul la televizor, la ştiri, în prime-time sau în telenovele ori la petreceri mondene. Iar PR-iştii ştiu să-şi vândă vedeta împachetată în ghips, care nu lipseşte de la serviciu, scoţându-i în evidenţă devotamentul întru gloria artei şi a ratingului.

În plus, o vedetă într-o rochie vaporoasă din care se întrezăreşte "suav" un picior ghipsat va fi întotdeauna senzaţia serii, la o agapă mondenă.

AMOR ÎN GHIPS
"Adela Popescu a filmat secvenţa de amor cu Mihai Petre având mâna în ghips", anunţa pompos Acasă TV deunăzi un nou episod din "Aniela". Tânăra actriţă suferise un accident pe pârtia de schi în vacanţa de iarnă. "Ineditul scenei a constat în faptul că eu aveam încă mâna în ghips şi trebuia să filmez în aşa fel încât să nu se vadă. Dar a mai intervenit o problemă, cada era plină cu apă, iar ghipsul nu trebuia să se ude.

Cu grijă la atâtea lucruri, tot s-a udat puţin, aşa că după această secvenţă, pentru că urmau şi altele, a trebuit să usuc ghipsul cu foenul vreo trei ore, apoi m-am întors la treabă", şi-a explicat protagonista eforturile. Mihai Petre i-a ţinut isonul: "Stăteam într-o cadă destul de mică şi trebuia să ne tot sucim, în condiţiile în care Adela avea mâna în ghips". Binele însă a învins.

"În ciuda tuturor lucrurilor la care trebuia să fim atenţi, ne-am relaxat şi a ieşit foarte bine", încheie el într-o notă optimistă.

GHIPSUL DE LA ŞTIRI
Ghipsul nu "se remarcă" doar în telenovele, ci şi la ştiri. În prime-time, la Pro TV. Andreea Esca n-a vrut să stea acasă trei luni, cu piciorul la orizontală, după accidentul de pe Pârtia Bradul din Poiana Braşov, de la începutul anului. Ea vine zilnic la serviciu, încă din februarie, într-un cărucior sau sprijinindu-se în cârje, pentru gloria ratingului Ştirilor Pro TV.

"Am testat diverse modalităţi în care să pot sta la masa de prezentare cu piciorul cu probleme într-o poziţie cât mai confortabilă. Desigur că nu o să mă simt ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar sper ca telespectatorii să nu fie deranjaţi de poziţia mea pe alocuri mai «într-o parte». Promit să nu cad pe spate şi să mă răsucesc către Busu cu aceeaşi plăcere", declara ea înaintea revenirii pe sticlă.

Dar Esca nu e prima ştiristă care vine "în ghips" la pupitrul ştirilor. Acum mai bine de un an, o "banală" fractură transversală de rotulă care i-a imobilizat piciorul de la gleznă până la şold n-a împiedicat-o pe Magda Vasiliu să prezinte "Focus"-ul la Prima TV.

Înainte să devină vedetă Pro, Radu Vâlcan a apărut şi el cu mâna în ghips, la pupitrul ştirilor din sport de la Prima TV. Actualul prezentator al "Poveştirilor adevărate" de la Acasă TV se alesese cu "mica bijuterie" în urma unui accident rutier prin octombrie 2008. "Prezentatorul Prima TV a suferit multiple fracturi la mâna dreaptă, ceea ce a necesitat o intervenţie chirurgicală de urgenţă. S-a ales cu mâna imobilizată şi se află acum sub tratament cu calmante.

În ciuda acestui fapt, nu îşi va lua concediu medical şi va prezenta în continuare ştirile sportive... cu mâna în ghips!", se anunţa atunci.

CÂRJELE ŞI GĂTIERA
Septembrie 2009 l-a adus în faţa telespectatorilor pe Mircea Badea "împopoţonat" cu o orteză cervicală Minerva, un dispozitiv de susţinere a gâtului. Realizatorul a spus în emisiunea sa, "În gura presei", că nu a încasat nici o bătaie şi că trebuie să poarte numitul dispozitiv, botezat de el "gâtieră", pentru două săptămâni, la recomandarea medicului. Badea s-a gândit chiar că l-or fi ajuns blestemele lui Adrian Sârbu, pe seama căruia se distra văzându-l împodobit cu un "colier" asemănător.

Cea mai recentă apariţie mondenă gătită cu un ghips a fost Ilinca Vandici, la sărbătorirea celor trei ani de emisie ai Antenei 2. "A venit chiar şi Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului «Stele sub lupă», chiar dacă avea piciorul în ghips", se minuna PR-ul postului, "din cauză că îşi fracturase piciorul cu o zi în urmă: îmbrăcată cu o rochie mătăsoasă lungă şi spijinindu-se într-o cârjă, Ilinca şi-a făcut apariţia zâmbitoare pentru a-şi felicita colegii".

Vandici nu este prima care-şi etalează ghipsul la o petrecere simandicoasă. Ileana Pescariu şi Rita Mureşan i-au luat-o de mult înainte, lăsându-se îndelung fotografiate cu mâinile bandajate pe la diverse sindrofii.

×
Subiecte în articol: magazin