x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sărăcuţa, a ajuns să doarmă pe scări!

Sărăcuţa, a ajuns să doarmă pe scări!

11 Oct 2008   •   00:00
Sărăcuţa, a ajuns să doarmă pe scări!

Nedreaptă viaţa asta: în timp ce urâţii dorm pe perne de puf, fete frumoase precum cea din imagine au ajuns să doarmă pe scări! Nu ştim dacă domnişoara are faţa asta amărâtă fiindcă e chiar strâmtorată şi n-are unde dormi sau pentru că ar vrea să impresioneze posibilii "investitori" în traiul ei de noapte cu noapte.



Nedreaptă viaţa asta: în timp ce urâţii dorm pe perne de puf, fete frumoase precum cea din imagine au ajuns să doarmă pe scări! Nu ştim dacă domnişoara are faţa asta amărâtă fiindcă e chiar strâmtorată şi n-are unde dormi sau pentru că ar vrea să impresioneze posibilii "investitori" în traiul ei de noapte cu noapte. O presimţire ne spune că cea de-a doua ipoteză ar fi mai plauzibilă... Uitaţi-vă numai, sutienul push-up stă să pleznească, cosiţele sunt strânse delicat, în stil de prinţesă nedreptăţită, piercing-ul din buric luceşte în lumina bliţului, buzişoarele-i par să spună "Cine îmi oferă şi mie un aşternut cald şi curat?". Prinsă ca o infractoare, în timp ce se dezbrăca, piţipoanca mai încheie o zi nefericită din viaţa ei. Nici până acum n-a pus mâna pe un sponsor serios, că de s-ar fi întâmplat asta, nu s-ar mai fi întins pe trepte de lemn murdar şi pe o pătură ordinară...

La gazetă!

Dacă vedeţi piţipoance pe stradă, la mare, în club ori pe internet, nu vă sfiiţi să le daţi poza la gazetă! Adresa de e-mail pitzi@jurnalul.ro abia aşteaptă să afle ultimele pitzi-tendinţe.

Precizare: pentru pozele puse pe internet fără interdicţie de copiere nu ne asumăm responsabilitatea.

×
Subiecte în articol: pitzi