x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Scandalul samsarilor/ Ziua şi personajul: Mircea Stoenescu, chemat la „interviu”

Scandalul samsarilor/ Ziua şi personajul: Mircea Stoenescu, chemat la „interviu”

de Ovidiu Ciutescu    |    24 Ian 2008   •   00:00
Scandalul samsarilor/ Ziua şi personajul: Mircea Stoenescu, chemat la „interviu”

13:21 • Fostul preşedinte de la Dinamo, Mircea Stoenescu, s-a prezentat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost citat joi la prânz. Primul personaj audiat în acest scandal a fost fotul mare internaţional Gică Popescu, iar maţi, la sediul DNA, s-a prezentat managerul Unirea Urziceni – M.M. Stoica.

Fostul preşedinte de la Dinamo, Mircea Stoenescu, s-a prezentat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost citat joi la prânz. Primul personaj audiat în acest scandal a fost fotul mare internaţional Gică Popescu, iar maţi, la sediul DNA, s-a prezentat managerul Unirea Urziceni – M.M. Stoica.

NEVINOVAT? Avocatul Viorel Spânu a declarat că procurorii l-au citat pe clientul său pentru ora 12:00, în legătură cu o problemă legată de Paul Codrea. Spânu a declarat că, în camera procurorului, anchetatorul i-a spus clientului său că este cercetat în legătură cu transferul jucătorului de fotbal Paul Codrea, precizându-i acestuia să aducă pentru termenul de audiere viitor documente care să-i ateste nevinovăţia, cum ar fi fişa postului. Spânu a arătat că Stoenescu a spus anchetatorului că nu a făcut decât să îndeplinească o hotărâre a Consiliului de Administraţie, dată în 1999. Stoenescu a declarat, la ieşirea din clădire, că va face declaraţii doar "unor persoane de încredere din presă" şi că, la finalul anchetei, va susţine şi o conferinţă de presă. "Deocamdată nu vă declar nimic. Vorbesc româneşte când vă spun că nu vă declar nimic. Mi-aţi făcut suficient rău prin această mediatizare excesivă. Trebuie să aştepţi să vezi dacă învinuirile ce i se aduc unui om sunt fondate sau nu, prin trimiterea în judecată. Nu vă mai declar nimic", a spus Stoenescu. Mircea Stoenescu este cercetat, alături de Ioan Becali - fost impresar, Victor Becali - impresar, Gheorghe Copos - acţionar majoritar FC Rapid Bucureşti, Sică Puşcoci - avocat, Mihai Stoica - fost director al clubului de fotbal Oţelul Galaţi, actual preşedinte la Unirea Urziceni, Cristian Borcea - preşedintele executiv al FC Dinamo, Jean Pădureanu - preşedinte al clubului de fotbal Gloria Bistriţa, Mircea Stoenescu - fost preşedinte la Dinamo Bucureşti.

×
Subiecte în articol: magazin stoenescu