x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se lansează "Need for Speed Undercover", cel mai aşteptat joc din seria NFS

Se lansează "Need for Speed Undercover", cel mai aşteptat joc din seria NFS

19 Noi 2008   •   00:00
Se lansează "Need for Speed Undercover", cel mai aşteptat joc din seria NFS

Need for Speed Undercover este cel de-al 12-lea joc din cunoscuta serie NFS, dezvoltat de Electronic Arts şi Black Box. Acesta urmează să fie lansat astăzi în Statele Unite, urmând ca pe 21 noiembrie să fie prezentat publicului din Europa.



Potrivit directorului Electronic Arts, John Riccitiello, NFS Undercover va fi mult mai bun decât Pro Street, precedentul joc din seria NFS. NFS Undercover oferă jucătorilor diverse feluri de curse sprint, circuit, sau pe autostradă, misiuni pe care aceştia trebuie să le îndeplinească, precum şi o categorie denumită "Hoţii şi Vardiştii". Aceasta presupune împărţirea a opt jucători în două echipe de câte patru. Prima echipă - "hoţii" - trebuie să expedieze un pachet către un loc pre-stabilit, în timp ce a doua echipă - "vardiştii" - trebuie să oprească transportul pachetului. În plus, jocul aduce şi o nouă opţiune numită "Jaful", despre care nu se cunosc foarte multe detalii. Jucătorii sunt plasaţi ca poliţişti sub acoperire în oraşul fictiv Tri-City, unde aceştia sunt nevoiţi să îndeplinească misiuni periculoase şi să participe la curse de maşini pentru a se putea infiltra în rândul infractorilor. Totul, pentru a înlătura o grupare internaţională care organizează curse auto ilegale, din care fac parte şi mulţi hoţi de maşini.
Una dintre puţinele legături pe care jucătorii le au cu poliţia este agentul federal Chase Linh, interpretată de Maggie Q. NFS Undercover dispune de cea mai mare hartă "deschisă" creată de EA, care conţine o reţea formată din peste 150 km de drumuri şi o largă autostradă. Oraşul Tri-City, în care se desfăşoară acţiunea, este format din patru cartiere: Palm Harbor, Port Cresent, Gold Coast Mountains şi Sunset Hills. Peste 130 de modele de maşini sunt disponibile în acest joc, printre care Ford Mustang GT, Mitsubishi Lancer Evolution, BMW M6, Porsche 911 Turbo, Audi R8, Lamborghini Gallardo LP 560, sau Renault Megane Coupe. EA a confirmat faptul că mijloacele de transport ale poliţiştilor vor include şi elicoptere.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lumea